Lyon kan redde United i Heinze-striden

Nytt bud?

(Dagbladet.no): Denne uka skal et Premier League-panel avgjøre om Manchester United-forsvarer Gabriel Heinze virkelig har krav på en overgang til Liverpool.

Nå kan den argentinske backen i stedet havne i Lyon.

En slik overgang hadde passet United ypperlig, og Lyon-trener Alain Perrin innrømmer at han trenger en spiller som Heinze med Brasil-stopper Chris langtidsskadd.

- Han kan passe bra. Men det er nødvendig for oss å få vite om en spiller som en stor del av karrieren har spilt venstreback virkelig ønsker å spille midstopper fast, sier Perrin ifølge Manchester Evening News.

Heinze er godt kjent med fransk fotball, han kom til Premier League fra parisklubben PSG i 2004. Og dersom Lyon legger penger på bordet er det ingen tvil om hvor Manchester U vil selge.

Ett av Heinze-leirens argumenter i overgangssaken er at bare Liverpool har lagt inn et bud som oppfyller kravene i et brev Old Trafford-klubben ga spillerens agent.

I skrivet fikk backen beskjed om at han får stikke dersom 70 millioner dukker opp. Seinere presiserte Alex Ferguson at det ikke gjelder Liverpool, Chelsea eller Arsenal.

- Jeg kan garantere at Liverpool ikke skal få Gabriel Heinze, sa Ferguson.

LYON-LØSNING? Gabriel Heinze interesserer Lyon, sikkert til glede for Manchester United. Foto: Scanpix/Epa
LYON-LØSNING? Gabriel Heinze interesserer Lyon, sikkert til glede for Manchester United. Foto: Scanpix/Epa Vis mer

Nå slipper han kanskje å vente på at Premier League skal si seg enig.