Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyon krever Ronaldo i bytte

Hvis United skal få Ben Arfa.

(Dagbladet.no): Det er mange måter å si nei på.

Lyon-president Jean Aulas dro en klassiker da han fortalte om Manchester Uniteds interesse for klubbens superduo, spissen Karim Benzema (20) og flankespiller Hatem Ben Arfa (20).

Manchester United-sjef Alex Ferguson var på tråden, samtalen ble trolig meget kort.

- Jeg fortalte sir Alex at Benzema og Ben Arfa ikke kommer til å forlate oss i løpet av de to neste årene. Vi ønsker å bygge framtida vår på dem, sier Aulas til Daily Telegraph.

Alle har sin pris, og for Lyon heter den eventuelt Cristiano Ronaldo - Uniteds aller største stjerne.

- Hvis han ønsker å bytte Cristiano Ronaldo mot Ben Arfa, da kan vi snakke om det. Men da må de også gi oss litt ekstra penger, sier Aulas.

United-sjefen får se hvor god Lyon-duoen er når klubbene møtes i den første åttendedelsfinalen i Champions League neste onsdag.

Ifølge den britiske avisa ser Ferguson på Ben Arfa som Ryan Giggs arvtaker på Old Trafford. Benzema har nettet 16 mål så langt i sesongen og er tenkt som en erstatter for skadeforfulgte Luis Saha i United.

EUROPAS STØRSTE TALENTER: Manchester United fikk et foreløpig avslag fra Lyon da Alex Ferguson forhørte seg om Karim Benzema (t.h) og Hatem Ben Arfa (t.v). Foto: Scanpix/Reuters
EUROPAS STØRSTE TALENTER: Manchester United fikk et foreløpig avslag fra Lyon da Alex Ferguson forhørte seg om Karim Benzema (t.h) og Hatem Ben Arfa (t.v). Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Ifølge britisk presse har United satt av 450 millioner kroner til kjøpet av Lyons unggutter.

BYTTE? Cristiano Ronaldo er trolig Premier Leagues aller beste spiller. Men i byderbyet mot City søndag var portugiseren elendig.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media