Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyon vant uten Carew

John Carew var med i troppen, men fikk ikke engang plass på benken da Lyon imponerte med 3-0-seier borte mot Dinamo Kiev.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dynamo Kiev – Lyon 0-3:

Lyon-Brasilianeren Fred fikk sjansen fra start, men kom ikke på scoringslisten. Det gjorde derimot Juninho, Kim Källström og Florent Malouda.

Juninho banket inn 1-0 på frispark, plassert helt oppe i krysset, mens Källström nettet fra skrå vinkel.

Malouda tok livet av kampen med Lyons tredje mål fem minutter etter pause.

Lyon topper gruppe E med ni poeng. Laget har unngått baklengsmål så langt i gruppespillet. Franskmennene følges av Real Madrid.

Spanierne har seks etter solide 4-1 borte mot Steaua Bucuresti tirsdag.

Sergio Ramos, Raul, Robinho og Ruud van Nistelrooy scoret for Real. Ramos ordnet 1-0 etter corner etter ti minutter, mens Raul doblet etter 34 minutter da han slo til på en retur fra keeper.

Robinho la på til 3-0 etter en kontring, mens Valentin Badea reduserte for hjemmelaget og van Nistelrooy lobbet inn kampens siste mål.

INGEN CAREW: John Carew var i Lyon-troppen, men måtte nøye seg med å se på at lagkameratene slo Dynamo Kiev. Foto: EFREM LUKATSKY/AP/SCANPIX
INGEN CAREW: John Carew var i Lyon-troppen, men måtte nøye seg med å se på at lagkameratene slo Dynamo Kiev. Foto: EFREM LUKATSKY/AP/SCANPIX Vis mer

(NTB)