Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyon vil ha Benzema for alltid

Gjerne til 2045.

Storklubbene jakter Karim Benzema (20), men Lyon håper stjerneskuddet vil bli i klubben ut karrieren.

Benzema scoret sitt 26. mål for sesongen i gårsdagens mesterligakamp mot Manchester United, som endte 1-1. United er blant klubbene som ønsker seg franskmannen, mens også Real Madrid og Milan skal være interessert.

- Det gir stor glede å se ham utvikle seg slik han gjør i hver eneste kamp. Hvis han kan signere en kontrakt til 2045, vil det være fantastisk, sier Lyon-president Jean-Michel Aulas.

Benzama har kontrakt med de regjerende franske seriemestrene til 2012, men partene forhandler om å forlenge avtalen med ytterligere ett år. Aulas håper at Benzema også er villig til å bli enda lenger.

- Vi har snakket med faren og agenten hans. Jeg tror han har lyst til å bli her, og ikke bare forlenge kontrakten sin, men at han blir en del av Lyons framtid som passer ham og vil gjøre at han når langt, sier Aulas.

(NTB)

ETTERTRAKTET: Denne scoringen i går kveld økte trolig verdien til Karim Benzema ytterligere. Men Lyon vil heller beholde sin stjernespiss enn å få pengene fra et eventuelt salg. Foto: AP/Scanpix
ETTERTRAKTET: Denne scoringen i går kveld økte trolig verdien til Karim Benzema ytterligere. Men Lyon vil heller beholde sin stjernespiss enn å få pengene fra et eventuelt salg. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media