Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyon ville hente Drogba

Fristet av Carews klubb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Didier Drogba kunne vært spisskollega av John Carew i Lyon. Det avslører Chelsea-spissen i et intervju med Daily Express.

- Det hadde vært interessant å gått til Lyon. Men faktum er at jeg har to år igjen på kontrakten med Chelsea, og jeg liker å fullføre avtalene mine, sier Drogba.

Han mener Lyon er blitt en mektig klubb under president Jean-Michel Aulas. Hadde ikke det vært for at han føler seg sterkt ønsket i Chelsea ville han gjerne flyttet på seg.

- Jeg ble smigret over at Mr. Aulas\' interesse, fordi Lyon er blitt en av Europas mest respekterte kluber. De skremmer motstanderne, sier Drogba.

Chelsea-spissen kommenterer også William Gallas\' overgang til Arsenal. Han satt ikke pris på at stopperen forsvant i bytte mot Ashley Cole.

- At han forsvinner er et stort tap. Han er en av verdens beste forsvarere Når det gjelder evnen til å spille flere steder, så er han verdens beste. Det er tøft å miste en spille av Gallas kaliber. Men klubben har latt det skje, og de har vel sine grunner, sier Chelsea-spissen.

FORNØYD I CHELSEA: Didier Drogba sa nei til Lyon i sommer. Foto: Scanpix/Reuters
FORNØYD I CHELSEA: Didier Drogba sa nei til Lyon i sommer. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer