Lyon ville hente Drogba

Fristet av Carews klubb.

(Dagbladet.no): Didier Drogba kunne vært spisskollega av John Carew i Lyon. Det avslører Chelsea-spissen i et intervju med Daily Express.

- Det hadde vært interessant å gått til Lyon. Men faktum er at jeg har to år igjen på kontrakten med Chelsea, og jeg liker å fullføre avtalene mine, sier Drogba.

Han mener Lyon er blitt en mektig klubb under president Jean-Michel Aulas. Hadde ikke det vært for at han føler seg sterkt ønsket i Chelsea ville han gjerne flyttet på seg.

- Jeg ble smigret over at Mr. Aulas\' interesse, fordi Lyon er blitt en av Europas mest respekterte kluber. De skremmer motstanderne, sier Drogba.

Chelsea-spissen kommenterer også William Gallas\' overgang til Arsenal. Han satt ikke pris på at stopperen forsvant i bytte mot Ashley Cole.

- At han forsvinner er et stort tap. Han er en av verdens beste forsvarere Når det gjelder evnen til å spille flere steder, så er han verdens beste. Det er tøft å miste en spille av Gallas kaliber. Men klubben har latt det skje, og de har vel sine grunner, sier Chelsea-spissen.

FORNØYD I CHELSEA: Didier Drogba sa nei til Lyon i sommer. Foto: Scanpix/Reuters
FORNØYD I CHELSEA: Didier Drogba sa nei til Lyon i sommer. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer