Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lysdahl og Skjøld delte NM-gullet i slalåm

Det ble en svært jevn NM-konkurranse i slalåm for kvinner i Hemsedal. Kristin Lysdahl og Maren Skjøld kom i mål på identisk tid og delte gullet.

GULL: Maren Skjøld (f.v) og Kristin Lysdahl delte NM-gullet i slalåm. Mina Fürst Holtmann tok bronse. Foto: Claes-Tommy Herland/Norges Skiforbund / NTB scanpix
GULL: Maren Skjøld (f.v) og Kristin Lysdahl delte NM-gullet i slalåm. Mina Fürst Holtmann tok bronse. Foto: Claes-Tommy Herland/Norges Skiforbund / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lysdahl ledet etter den første omgangen, men fikk trøbbel i starten av den andre omgangen. Ved mellomtid lå hun tihundredeler bak Skjøld, men etter en sterk avslutning kjørte Bærum-løperen ned til 1.24,95 – samme tid som landslagsvenninnen. Dermed ble det to gullvinnere.

Mina Fürst Holtmann tok bronse. Hun var 30 hundredeler bak vinnerne.

- Det er veldig gøy med mitt første NM-gull i slalåm. Å få dele det med Kristin er dritartig, sier Gjøvik-løper Skjøld til NRK.

- Jeg fikk ikke om det har skjedd før. Det er veldig spesielt, sier hun om å dele gullet.

Også Lysdahl var svært fornøyd med dagen. Hun sier hun fikk trøbbel i starten da hun fikk en port i hjelmen. Det satte henne noe ut, men hun hentet seg flott inn igjen til avslutningen.

- Jeg synes det er veldig hyggelig å dele seieren. Jeg tror det er sånn typ det andre slalåmrennet jeg vinner siden jeg var 16 år, så det er veldig gøy, sier hun til statskanalen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!