Lysdahl og Skjøld delte NM-gullet i slalåm

Det ble en svært jevn NM-konkurranse i slalåm for kvinner i Hemsedal. Kristin Lysdahl og Maren Skjøld kom i mål på identisk tid og delte gullet.

GULL: Maren Skjøld (f.v) og Kristin Lysdahl delte NM-gullet i slalåm. Mina Fürst Holtmann tok bronse. Foto: Claes-Tommy Herland/Norges Skiforbund / NTB scanpix
GULL: Maren Skjøld (f.v) og Kristin Lysdahl delte NM-gullet i slalåm. Mina Fürst Holtmann tok bronse. Foto: Claes-Tommy Herland/Norges Skiforbund / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lysdahl ledet etter den første omgangen, men fikk trøbbel i starten av den andre omgangen. Ved mellomtid lå hun tihundredeler bak Skjøld, men etter en sterk avslutning kjørte Bærum-løperen ned til 1.24,95 – samme tid som landslagsvenninnen. Dermed ble det to gullvinnere.

Mina Fürst Holtmann tok bronse. Hun var 30 hundredeler bak vinnerne.

- Det er veldig gøy med mitt første NM-gull i slalåm. Å få dele det med Kristin er dritartig, sier Gjøvik-løper Skjøld til NRK.

- Jeg fikk ikke om det har skjedd før. Det er veldig spesielt, sier hun om å dele gullet.

Også Lysdahl var svært fornøyd med dagen. Hun sier hun fikk trøbbel i starten da hun fikk en port i hjelmen. Det satte henne noe ut, men hun hentet seg flott inn igjen til avslutningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer