Lyse: - Fotballavtalen presenteres fredag

NFF: - Forhandler fortsatt.

Energiselskapet Lyse mener fotballens TV-avtale skal underskrives og presenteres fredag, men NFF hevder avtalen ikke er klar.

Lyse ser ut til å ha sikret seg rettighetene til å vise søndagskampene fra eliteserien. Det

Stavanger-baserte selskapets styreleder sier avtalen presenteres på en pressekonferanse i Oslo fredag.

- Ja, vi har fått beskjed om at avtalen skal undertegnes på en pressekonferanse i hovedstaden fredag formiddag, sier styreleder Ivar Rusdal til Kampanje.

I en tekstmelding til NTB bekrefter Rusdal at han har fått beskjed om en presentasjon fredag.

- Ifølge den informasjonen jeg har fått i dag skal dette skje i morgen. Men det er opp til NFF å bekrefte dette, skriver han torsdag kveld.

- Hele avtalen presenteres 

Også NRK, som ser ut til å få lørdagskampen, 1. divisjon og cupen, har fått signaler om at avtalen skal presenteres i Oslo fredag.

Lyse: - Fotballavtalen presenteres fredag

- Det er fotballforbundet som styrer dette. Men signalene derfra kan tyde på at de vil presentere hele avtalen i morgen, sier statskanalens informasjonssjef Øyvind Werner Øfsti til NTB.

Men fra Norges Fotballforbund får NTB opplyst at det fortsatt forhandles om avtalen.

- Det er slett ikke sikkert at vi er i mål med alt ennå. Alt må være på plass før vi offentliggjør det. Derfor har ikke vi gjort klar til en pressekonferanse fredag, sier mediekontakt Jon Mørland.

- Et svar på mas 

- Vi er fortsatt inne i en forhandlingsprosess. Uttalelsene fra Lyse kommer nok som et svar på flere dagers mas om når og hva, sier NFFs forhandlingsleder Knut Kristvang til NTB.

Han vil ikke bekrefte at Lyse er en del av den sluttforhandlingen NFF er inne i nå.

- For et par dager siden gikk vi over i denne nye forhandlingsrunden. Der skal vi forhandle oss helt ferdig. Jeg vil ikke si noe om aktører. Det er heller ikke bare ett svar forhandlingsprosessen venter på, men flere, sier Kristvang.

(NTB)