Lysere for Beckham

David Beckhams håp om å rekke VM fikk et løft i dag, da røntgenbilder viste at den brukne foten heles bra. Men lagkamerat Gary Neville er ute av VM-bildet.

Beckham har fått fjernet Hi-tech-støvelen som beskyttet den brukne foten, og røntgenbildene viste at bruddet i foten gror godt, melder BBC.

- Dette er åpenbart svært oppløftende nyheter, sier informasjonsansvarlig i FA, Paul Newman, ifølge BBC.

Håpet om at Beckham skal rekke Englands åpningskamp i VM, mot Sverige 2. juni, har dermed fått en ny giv.

Beckham ga det fotballgale England en voldsom nedtur da han brakk et bein i venstrefoten under Manchester Uniteds kamp mot Deportivo La Coruna på Old Trafford 10. april.

Neville ute

En betydelig nedtur for engelskmennene var det derimot at Gary Neville ga beskjed om at han ikke er aktuell for fotball-VM. Også han sliter med et brukket bein i foten.

Neville skadet seg under mesterligasemifinalen mot Leverkusen 24. april. Etter videre undersøkelser fant Neville i dag ut at han uansett leging av foten ikke vil være i toppform til VM, ifølge NTB.

- Dessuten ville det være urettferdig overfor de andre spillerne hvis alle må vente i tre uker før man får endelig beskjed, het det i en pressemelding på Uniteds nettsider i dag.

<B>KASTET GIPSEN: </B>Beckham har nå fjernet hi-tech-støvelen du ser på dette bildet.<br>Foto: AP/SCANPIX
<B>BRAKK FOTEN: </B>Beckham fikk hard medfart mot Deportivo La Coruna på Old Trafford 10. april.<br>Foto: REUTERS/SCANPIX