KAN UNNGÅ KONKURS: Larvik-håndballen har klart å samle 2,3 millioner kroner. Mye tyder på at klubben unngår konkurs. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
KAN UNNGÅ KONKURS: Larvik-håndballen har klart å samle 2,3 millioner kroner. Mye tyder på at klubben unngår konkurs. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixVis mer

Mye tyder på at Larvik unngår konkurs

Lysning for Larvik med vel en uke igjen av pengejakten

Larvik-håndballen nærmer seg 2,3 millioner kroner inn på konto i sin redningsaksjon. Mye tyder på at LHK unngår konkurs.

- Responsen har vært fantastisk. Vi jobber selvfølgelig for å få dette til, sier daglig leder i LHK Bjørn Bjune til NTB.

Klubben har innkalt til et ekstraordinært årsmøte 9. mai, og det er fristen for å ha fått inn de 3 millionene som trengs.

Det er solgt mange pakker (fast sete i hallen på kamper, billett til sesongfest og adgang til et foredrag med Anja og Gro Hammerseng-Edin).

- Det gikk noen pakker også under søndagens kamp (i sluttspillet), sier Bjune.

LHK arbeider også med andre prosjekter som skal gi inntekter.

Larvik spilte mesterligafinale så sent som i 2015. Sesongen før gikk klubben nesten konkurs. Siden da har det vært harde tider økonomisk i LHK.

Klubben la forrige uke ut informasjon om den økonomiske situasjonen i LHK: «Klubben har behov for 3 millioner kroner i kortsiktig likviditetstilførsel og har per 19. april ikke midler til å dekke fordringer som forfaller i løpet av april, heller ikke lønn til ansatte. Salg av 300 «Larvikpakker» vil dekke dette», skrev klubben.

(NTB)