Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mye tyder på at Larvik unngår konkurs

Lysning for Larvik med vel en uke igjen av pengejakten

Larvik-håndballen nærmer seg 2,3 millioner kroner inn på konto i sin redningsaksjon. Mye tyder på at LHK unngår konkurs.

KAN UNNGÅ KONKURS: Larvik-håndballen har klart å samle 2,3 millioner kroner. Mye tyder på at klubben unngår konkurs. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
KAN UNNGÅ KONKURS: Larvik-håndballen har klart å samle 2,3 millioner kroner. Mye tyder på at klubben unngår konkurs. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Responsen har vært fantastisk. Vi jobber selvfølgelig for å få dette til, sier daglig leder i LHK Bjørn Bjune til NTB.

Klubben har innkalt til et ekstraordinært årsmøte 9. mai, og det er fristen for å ha fått inn de 3 millionene som trengs.

Det er solgt mange pakker (fast sete i hallen på kamper, billett til sesongfest og adgang til et foredrag med Anja og Gro Hammerseng-Edin).

- Det gikk noen pakker også under søndagens kamp (i sluttspillet), sier Bjune.

LHK arbeider også med andre prosjekter som skal gi inntekter.

Larvik spilte mesterligafinale så sent som i 2015. Sesongen før gikk klubben nesten konkurs. Siden da har det vært harde tider økonomisk i LHK.

Klubben la forrige uke ut informasjon om den økonomiske situasjonen i LHK: «Klubben har behov for 3 millioner kroner i kortsiktig likviditetstilførsel og har per 19. april ikke midler til å dekke fordringer som forfaller i løpet av april, heller ikke lønn til ansatte. Salg av 300 «Larvikpakker» vil dekke dette», skrev klubben.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!