- Lyst på noe nytt

- Mye var usikkert i Tertnes og jeg kunne ikke lenger sitte på gjerdet og vente. Avgjørelsen om min håndballframtid måtte tas nå, og valget falt på Ikast fordi jeg har lyst til å prøve meg i en utenlandsk toppklubb, sier Kjersti Grini til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går skrev hun treårskontrakt med danskene. Så snart europacupen er over flytter hun til Ikast - en liten by et par mil vest for Silkeborg. 28-åringen legger ikke skjul på at hun gleder seg.

- Ikast er nummer to i Danmark og har vunnet europacupen to ganger. Laget har mange stjernespillere - i første rekke Tonje Kjærgaard, Kristine Andersen, Åsa Erikson og Camilla Carstens. Nå slipper jeg å spille hele sesongen med frimerke. Jeg hadde stagnert i Tertnes, sier Kjersti Grini.

Dessuten er den ungarske toppspilleren Beata Siti på vei til klubben.

Sa nei til flere

- Fordi samboeren min har to barn i Bergen, var jeg innstilt på å bli i Tertnes. Men Janne Kolling gir seg og det er mye usikkerhet omkring hvordan laget blir. Jeg så for meg det verste og tok ikke sjansen på å bli. Hadde jeg skrevet ny kontrakt og flere hadde forsvunnet, ville jeg blitt frustrert.

Etter at Kjersti Grini signaliserte at hun kom til å forlate Tertnes, har hun fått flere tilbud. I tur og orden takket hun nei til Nordstrand, Bækkelaget og Anja Andersens Slagelse.

- Anja får orden på sakene og laget tar form. Men på dette tidspunktet i håndballkarrieren kunne jeg ikke vente ett år i 1. divisjon og så enda ett på europacup. Ikast er en toppklubb som kan kvalifisere seg til Europa allerede kommende sesong, sier Kjersti Grini.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer