Lyst til å spille fotball på Island?

Klubb søker norsk spiss.

(Dagbladet.no:) Seriestarten på Island er bare noen uker unna, og nå ber en av klubbene om norsk hjelp.

3. divisjonsklubben Tindastoll har store ambisjoner om å komme seg oppover i systemet, og jakter nå på en norsk storscorer.

- Vi har et godt lag, men mangler en sterk spiss som scorer mål. Bortsett fra det har vi fylt de andre plassene på laget, sier Smar Bragi Stefansson til Dagbladet.no.

En liten havsby i nord

Det er kanskje ikke så rart at islendingene nå ser etter norske spillere, siden det er mange islandske spillere som gjør seg bemerket i Tippeligaen.

Veigar Pall Gunnarsson kan neppe tenke seg å vende tilbake til en 3. divisjonsklubb i hjemlandet riktig ennå.

- Vi har ambisjoner om å rykke opp i andre denne sesongen, og det er fem klubber som rykker opp på grunn av endringer i seriesystemet sier Stefansson.

Klubben tok kontakt med Dagbladet.no i håp om å komme i kontakt med en interessert nordmann. De har tidligere hatt dansker i klubben, og ønsker nå å prøve en norsk viking.

BANEMANN OG SPISS: Den islandske klubben Tindastoll ønsker seg en norsk spiss før seriestart. Er du mannen de savner?
BANEMANN OG SPISS: Den islandske klubben Tindastoll ønsker seg en norsk spiss før seriestart. Er du mannen de savner? Vis mer

Tindastoll holder til i byen Saudarkrokur, som har 2700 innbyggere og ligger nord på Island. Idrettsforeningen feirer 100-årsjubileum i år.

- Et eventyr

Stefansson forteller at du nok ikke kan kalle deg utenlandsproff hvis du tar turen til Island og Tindastoll, men du vil få dekket reise, opphold i tillegg til at det venter en jobb ved klubbens idrettsanlegg.

Serien starter i mai, og varer til starten av september.

- Det er jo ikke minst en opplevelse og et eventyr vi kan tilby, sier Stefansson.

Interesserte kan ta kontakt med klubben via e-post på omar@umfi.is, med opplysninger om navn, alder, klubb og styrker som fotballspiller.

Lykke til!

VAKRE OMGIVELSER: Den lille byen Saudarkrokur har 2700 innbyggere og ligger nord på sagaøya.