- Lysten på EM-spill

Bækkelaget-Gjøvik og Vardal 35-16. - Jeg har lyst til å spille EM. Forutsetningen er at det lar seg kombinere med medisinstudiene, og at jeg ikke sliter meg ut, sier Cecilie Leganger til Dagbladet.

Mandag faller EM-avgjørelsen. Da skal Cecilie og hennes personlige trener Reidar Bjørnestad ha et møte med det medisinske fakultetet.

- Cecilie ønsker alltid å spille. Samtidig vil hun ikke studere medisin til hun blir pensjonist. Hvis EM-spill går ut over studiene, tror jeg svaret blir nei, sier Reidar Bjørnestad.

- Lei spekulasjonene

Etter at Heidi Tjugum sa nei til EM i Romania, har presset økt på Cecilie Leganger. Selv benekter Bækkelagets landslagsmålvakt at Tjugums nei vil få noen innvirkning på hennes egen avgjørelse.

- Jeg har hyppig kontakt med landslagstrener Marit Breivik, og vil gi henne et endelig svar så fort som mulig. Jeg er lei spekulasjonene, men kan ikke si noe mer før jeg har snakket med fakultetet, sier Cecilie Leganger.

Sto som en vegg

I går sto hun som en vegg, og hadde ni redninger før Gjøvik og Vardal fikk sin første scoring. Da hun overlot keeperplassen til Ellinor Festø på stillingen 22- 7 i andre omgang, hadde hun reddet 20 skudd.

- Jeg hadde bra tenningsnivå, og syntes det gikk veldig greit. Like før jeg forlot banen, måtte jeg ha det litt gøy - og gikk i angrep. Det endte i stedet med baklengsmål, sier en lekelysten Cecilie Leganger.

Dusinet fullt

Ausra Fridrikas lagde dusinet fullt, og ble toppscorer for Bækkelaget, som spiller Champions League-kvalifisering mot Madeira Andebol SAD på Madeira lørdag. Returkampen går i Rykkinnhallen søndag 12. november. Gruppespillet blir trukket to dager seinere.

I SVEVET: BSK-keeper Cecilie Leganger er helt klar på at hun ønsker å spille EM for Norge. I går viste hun klasse mot Gjøvik og Vardal.