Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Må betale millioner for Sala

Cardiff City må ut med 60 millioner

OMKOM: Det er nå åtte måneder siden at Emiliano Sala omkom i en flystyrt. Foto: LOIC VENANCE / AFP / NTB Scanpix
OMKOM: Det er nå åtte måneder siden at Emiliano Sala omkom i en flystyrt. Foto: LOIC VENANCE / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Tidligere i år kom den tragiske beskjeden om at den argentinske spissen Emiliano Sala (29) omkom i en flystyrt. Han skal ha vært på vei til å signere for den daværende Premier League-klubben Cardiff City, men han kom dessverre ikke så langt.

Han hadde før den tid hatt en meget god periode for franske Nantes, og overgangssummen skulle ligge på rundt 160 millioner norske kroner.

Men etter hans dødsfall har det oppstått uenigheter om Cardiff skal betale for den avdøde spilleren eller ikke.

Nå har FIFA kommet til en beslutning. De har besluttet at Cardiff må betale en sum på rundt 60 millioner norske kroner for argentinerens overgang. Dette ble bestemt i et møte 25. september.

FIFA opplyser også om at dommen kan ankes innen ti dager til CAS.

Flystyrten som Sala var involvert i skjedde 21. januar i år. Etter noen uker med leting av spilleren, ble dødsfallet bekreftet 7. februar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling