- Må bevise mot Hviterussland

Norge har rotet bort nok poeng, mener Panzer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagladet.no): Erik «Panzer»-Hagen var godt fornøyd med at Norge gjorde jobben mot Moldova.

- Det er en grunn til at de ligger der de ligger. De har noen langskudd, men ellers styrte vi. Det viktigste i denne kampen var å vinne, og de klarte vi, sier Panzer til Dagbladet.no.

- Må vise oss fram

Kampen mot Hviterussland onsdag har ingen betydning for sluttstillingen i gruppa. Likevel mener Panzer at Norge ikke kan ta lett på kampen.

- Vi har rotet bort poeng tidligere i kvaliken, så vi må ned og vise oss fra vår beste side. Vi kan ikke ta lett på denne kampen, sier han.

Hangeland-skryt

Med Claus Lundekvam ute, spilte Hagen sammen med Brede Hangeland i midtforsvaret mot Moldova. Og han har bare gode ting å si om sin yngre kollega.

- Brede er veldig rutinert til å være så ung. Veldig fin å spille sammen med, sier Erik Hagen.

TOK TAK: Erik Hagen var norsk forsvarssjef i Claus Lundekvams skadefravær og klarte seg bra mot Moldova. Foto: Eirik Helland Urke
TOK TAK: Erik Hagen var norsk forsvarssjef i Claus Lundekvams skadefravær og klarte seg bra mot Moldova. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer