- Må bli bedre på alle felt

Sigurd Rushfeldt tror ikke Norge vinner playoff-matchene uten å heve seg kolossalt.

ULLEVAAL (Dagbladet.no) Austria Wien-spissen var svært kritisk til landslagets spillestil torsdag. Han krevde en mer offensiv satsing.

I dag fikk han viljen sin på ett punkt. Nils Johan Semb startet med tre spisser mot Luxembourg.

Men Rushfeldt satt på benken helt fram til det 85 minutt. Verken før eller etter fikk Norge skikkelig uttelling. Det ble bare 1-0 mot lilleputtnasjonen.

- Vi må få opp presisjonen. Vi må forbedre oss på alle felt, sier Rushfeldt til Dagbladet.no.

Han var sist ut av garderoben på vei til bussen i kveld, og forteller at humøret ikke var helt på topp etter den knepne seieren som sikre andreplassen i gruppa.

- Det var ikke dårlig stemning, men alle er enige om at dette ikke var noen toppkamp. Men vi har tross alt fått andreplassen, sier Rush.

Han er på linje med Semb når det gjelder hvilken motstander Norge ikke skal trekke under playoff-trekningen mandag ettermiddag.

- Ikke Spania eller Nederland, sier spissen som også håper Norge unngår å få se Russland og Tyrkias navn når Uefa trekker lapper fra bollen.

Han synes det lettere å finne kandidater som Norge kan hamle opp med hjemme og borte 15. og 19. november.

- Latvia, Slovenia og Skottland er land vi skal slå. Wales også kanskje, sier Rush.

Finnmarkingen sender varme tanker til til det rødhvite broderlandet i sør, som sørget for at landslaget tross alt kan juble i kveld.

- Vi er fornøyd med at det gikk rett vei for oss. Vi får bare takke Danmark.

LANGT FRA MÅL-RUSH:</B> Norge måtte ta til takke med ett mål mot Luxembourg, men i kveld var det nok. Foto: Knut Fjeldstad/SCANPIX