Må bryte barrieren for å ta medalje

Mentalt tungt å aldri vinne borte for Odd.

ENDELIG FRISKMELDT: Tommy Svindal Larsen kan trene for fullt igjen, og satser på et par innhopp før sommerferien. Odd kan trenge hans rutine på bortebane, for så langt har de ingen trepoengere på fremmed gress. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX
ENDELIG FRISKMELDT: Tommy Svindal Larsen kan trene for fullt igjen, og satser på et par innhopp før sommerferien. Odd kan trenge hans rutine på bortebane, for så langt har de ingen trepoengere på fremmed gress. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||• Direkte 16.00: Sandefjord - Odd

(Dagbladet.no) Odd har ingen seire på fremmed gress denne sesongen, men likevel ligger skienslaget på en sterk 3. plass.

Det kan de takke hjemmeformen for.

Telemarkingene er nemlig Norges beste hjemmelag, med seks seire og to uavgjort på de åtte kampene som er spilt på Skagerak Arena. Borte har de slitt mer, men selv om de ikke har noen trepoengere - er ikke statistikken helsvart.

Odd har bare tapt to bortekamper - og har spilt seks uavgjort.

Slitsomt mentaltDisse uavgjortkampene må derimot vippes til seire om Odd skal klare å holde seg i toppen. Det mener i hvert fall midtbanesjef Tommy Svindal Larsen.

- Det er ingen tilfeldighet at vi ligger på 3. plass, men det må en del ting til for at vi skal bli der. En av disse tingene er å vinne kamper på bortebane. Ikke bare med tanke på tabellposisjonen, men også litt for det mentale plan. Derfor må vi vinne i ettermiddag, sier Svindal Larsen til Varden.

Etter hver bortekamp blir de nå nemlig konfrontert med statistikken, og det er slitsomt i lengden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer