Haalands bytur:

- Må få lov

Norge skal spille privatlandskamper mot Luxembourg og Hellas til uka. I den anledning svarte trener Ståle Solbakken på flere spørsmål, også om Erling Braut Haalands lille luftetur i Marbella

NYTER SPANIA-SOLA: Erling Braut Haaland. Foto: Geir Olsen / NTB
NYTER SPANIA-SOLA: Erling Braut Haaland. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MARBELLA / OSLO (Dagbladet): Erling Braut Haaland (20) og fotballandslaget er på plass i Marbella og gjennomførte ei trening søndag formiddag. De neste dagene venter privatlandskamper mot Luxembourg (onsdag) og Hellas (søndag).

At Haaland er på plass i Spania, vekker oppsikt blant spanjolene - all den tid han blir koblet til Real Madrid og Barcelona.

Videoer og bilder på sosiale medier viser at den norske stjerna tok seg en liten luftetur i Marbella før samlingen. Dagbladet er blant avisene som har fått tips om dette.

Spørsmålet er hvordan dette er i henhold til fotballspillernes strenge coronaprotokoller. Landslagstrener Ståle Solbakken fikk spørsmål om lufteturen på dagens pressekonferanse.

Han forklarer her hvordan han oppfatter det som skjedde:

- Jeg tror vi skal tenke at her har vi en ung spiller som har spilt på et ekstremt høyt nivå, under ekstremt press, i ekstremt lang tid. Han har overholdt alle coronaprotokoller og fått 6428 negative tester. Han har også testet negativt 72 timer før samling - og 48 timer før - og han testet negativt igjen i går ved ankomst samling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer