- Må forholde meg til ansvarlige synsere

- Hele idrettsstyret på valg i juni neste år, sier idrettspresidenten til krav om at han må trekke seg etter OL-nei.

TAPETS TIME:  Idrettspresidenten Børre Rognlien (i midten) kommenterer OL-nederlaget onsdag kveld sammen med fra venstre ordfører i Oslo Fabian Stang, byråd for kultur og næring Hallstein Bjercke, Oslos byrådsleder Stian Berger Røsland og Eli Grimsby, direktør i Oslo 2022.
Foto: Stian Lysberg Solum, NTB Scanpix
TAPETS TIME: Idrettspresidenten Børre Rognlien (i midten) kommenterer OL-nederlaget onsdag kveld sammen med fra venstre ordfører i Oslo Fabian Stang, byråd for kultur og næring Hallstein Bjercke, Oslos byrådsleder Stian Berger Røsland og Eli Grimsby, direktør i Oslo 2022. Foto: Stian Lysberg Solum, NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Idrettspresident Børre Rognlien tar de kravene som er kommet om at han og de andre topplederne innen bør trekke seg, med knusende ro.

- Avgjørelsen om hvorvidt jeg skal trekke meg eller ikke, overlater jeg til dem som har valgt meg til å bestemme, og jeg kan i den forbindelse legge til at hele styret er på valg på idrettstinget i juni neste år.

- Jeg er forresten vant til at mange synser om mye innen idretten, men jeg må forholde meg til dem som mener noe og som er i ansvarlige verv, sier idrettspresidenten til NTB.

Etter at OL-drømmen ble knust onsdag kveld, har flere gått ut med krav om at de øverste idrettstoppene her i landet bør trekke seg.

- Jeg har gjort det lederne i norsk idrett, de som har valgt meg, har bedt meg om å gjøre. Derfor tar jeg eventuelle krav om å trekke meg med knusende ro, sier Rognlien.

På alvor Han sier at dersom idretten har et annet syn enn det som er kommet fram til nå, så vil idrettspresidenten ta det på det største alvor, men foreløpig er det ikke kommet noen krav om at han bør gå fra idrettens egne rekker.

- Bør OL-avgjørelsen fra politikerne få noen konsekvenser for norsk idrett?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer