- Må ha 70 poeng

BISLETT (Dagbladet): Kjelsås- Vålerenga 0- 1. - Jeg håper dere gjør det like vanskelig for de andre lagene, sa Kjetil Rekdal til Kjelsås-trener Stig Mathiesen. - Vi har ikke noe valg - vi kan ikke noe annet, gliste kollegaen.

Følgende påstand ble luftet og godtatt av Stig Mathiesen på Bislett i går kveld:

Kjelsås er det tettstedet i Norge hvor man er flinkest til å nikke ball. Og da snakker vi om uanede mengder baller. Over hele banen.

- Jeg kritiserer ikke Kjelsås for spillestilen, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

- Alle spiller på den måten de kan få suksess på. Og fordi Kjelsås er flinke, satt denne seieren langt inne. Her og nå er jeg veldig lettet.

Kjetil Rekdals tredje straffespark på fire kamper ga Vålerenga seieren 13 minutter før slutt. Alt skyldes et strålende forarbeid av Åsmund Bjørkan. Og skuddet fra merket var det eneste seriefavorittene produserte etter pause.

De hadde liksom gått i fella.

Gutta får høre

- Vi kunne ledet 2- 0 etter tre minutter, sier Rekdal. - I første omgang var trøkket vårt bra. Men vi ble slappere etter hvert. Og det skal gutta få høre.

Hadde det blitt tap, hvilket fort kunne skjedd, ville det blitt huskestue. Det var nemlig Kjelsås som hadde den største sjansen i andre omgang. Og så fikk de muligheten til en til da Tom Henning Hovi plutselig ga bort ballen på egen halvdel. Før en kollisjon mellom to Kjelsås-spillere ødela alt.

Hjelper hverandre

- Vi trenger nok høyt på 60-tallet eller 70 poeng for å rykke opp, sier Kjetil Rekdal. - Jeg tror ikke lagene på toppen av tabellen vil gi bort mange poeng.

- Vålerenga er best, sier Stig Mathiesen. - De har litt mer enn de andre.

Og så blir trenerne enige om følgende:

- Dere hjelper oss, så hjelper vi dere, sier Rekdal.

- Greit, sier Stig Mathiesen. - Vi kan jo begynne i Haugesund til onsdag.

<B>ENIGE:</B> - Dere hjelper oss så hjelper vi dere, sier Kjetil Rekdal til Kjelsås-trener Stig Mathisen. - Greit, sier Mathisen.