Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Må ha kamptrening

UMM AL-FAHM (Dagbladet): - Selvfølgelig har Frode Grodås (34) problemer med å holde seg på et høyt nivå så lenge han ikke spiller kamper, sier Estlands landslagssjef, Teitur Thordarson.

Thordarsson kjenner Grodås fra tida i Lillestrøm, og har så vidt registrert keeperdebatten i Norge de siste årene. Thordarson er uansett klar på følgende:

- Det er viktig for en keeper å ha jevnlig kamptrening. Hvis ikke, mister han garantert styrke, fastslår han.

Thordarsson skjønner likevel kollega Semb som har beholdt Grodås på laget.

- Så lenge han ikke gjør feil på landslaget, så skal han ikke automatisk settes ut. Og etter hva jeg har registrert, så har Frode vært veldig god for Norge. Men i dag var han litt uheldig, sier Thordarson.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling