Må hoppe høyere, løpe raskere og være sabla mye bedre i fotball...

For å ha en sjanse til å slå Europas beste spilllere. Se video.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Hvis jeg ikke blir valgt ut, blir jeg ikke skuffet. Jeg blir kjempeglad for vegne av han som blir tatt ut, sier Bruno Leite (17) fra Oslo.

Han er én av fem finalister som representerer Norge i den første delfinalen i den internasjonale talentjakten The Chance.

Guttedrømmen Denne våren har talentspeidere over hele verden vurdert unge fotballspillere på jakt etter de neste store stjernene.

Konkurransen, som sportstøy og -utstyrsprodusenten Nike står bak, arrangeres i hele 50 land.

Premien for de 16 spillerne som står igjen helt til slutt etter flere uttaksrunder, er muligheten til å trene og spille med noen av verdens beste lag, blant disse Barcelona, Juventus og Manchester United.

Reiser rundt I Norge har trenerne Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen de siste månedene reist land og strand rundt på jakt etter de unge stortalentene.

- Vi ser etter spillere som har gode fysiske egenskaper. Fart er viktig i internasjonal fotball. Atleter som greier seg én mot én. Men det kan også være en god forsvarer som alltid stopper motstanderen, sa Hansen Wold da de la ut på speiderturneen. - Det er mange spillertyper som er aktuelle, men de må ha individuelle ferdigheter. Disse ferdighetene må i tillegg brukes til lagets beste. Det er først og fremst utespillere vi ser etter, fortsatte han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer