Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Må hvile Rooney i flere kamper

Ikke helt skadefri.

SLITER MED SKADER: Wayne Rooney er ikke helt skadefri, men spilte likevel hele kampen mot Tottenham i går. Nå må han hviles i flere kamper i januar. Her er han foran Tottenhams Mousa Dembele. Foto: Lindsey Parnaby / EPA / NTB Scanpix
SLITER MED SKADER: Wayne Rooney er ikke helt skadefri, men spilte likevel hele kampen mot Tottenham i går. Nå må han hviles i flere kamper i januar. Her er han foran Tottenhams Mousa Dembele. Foto: Lindsey Parnaby / EPA / NTB Scanpix Vis mer

Manchester United-manager David Moyes er forberedt på å måtte hvile stjernespissen Wayne Rooney i flere kamper den kommende måneden.

Rooney er plaget med en vond lyske. Han sto over forrige helgs kamp mot Norwich, men spilte samtlige 90 minutter i 1-2-tapet for Tottenham onsdag.

Med spisskollega Robin van Persie ute er manager Moyes liten lysten på å hvile Rooney, men torsdag innrømmet han at lyskeproblemene kan tvinge ham til å gjøre nettopp det.

- Hvis jeg kunne hvile ham, ville jeg gjort det. Han har gått glipp av et par kamper på grunn av lysken og kan fort miste noen av dem som kommer.

- Men jo lenger det gikk (mot Tottenham), jo mer trengte vi angrepsspillere på banen for å finne måter å score på, sa Moyes.

United har allerede tapt fire hjemmekamper denne Premier League-sesongen.

Tittelholderen er elleve poeng bak ligaleder Arsenal på 7.-plass.

(NTB)