Andreas Stjernen sliter i Hoppuka

Må i tenkeboksen: - Det er tøft

Har kommet dårligst ut av de norske i Hoppuka. Savner datteren Ella - og vil ta karrieren opp til vurdering.

DÅRLIG START: Andreas Stjernen har kommet skjevt ut av startblokka i Hoppuka, men viste i Nyttårshopprennet at han har potensialet inne. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
DÅRLIG START: Andreas Stjernen har kommet skjevt ut av startblokka i Hoppuka, men viste i Nyttårshopprennet at han har potensialet inne. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

INNSBRUCK (Dagbladet): Bare Anders Fannemel og Johann André Forfang kan få godkjent etter to renn i Hoppuka. De ligger på henholdsvis femte- og sjetteplass i sammendraget.

Andreas Stjernen (29) har kommet dårligst ut. Han ligger på 28. plass og sier:

- Jeg hadde planer om å ligge høyere enn det. Men når du først ikke får til et hopp er det kjørt, sier han og tenker på første omgang i Oberstdorf.

Trønderen landet på 113 meter og kom ikke til andre omgang. En vindkompensasjon på 14,5 poeng sier alt om forholdene. I Garmisch-Partenkirchen ble han nummer seks.

Vanskelig

Hopperne er nå på plass i Innsbruck i Østerrike, hvor det er renn i Bergiselbakken torsdag. Stjernen innrømmer overfor Dagbladet at det er vanskeligere enn noen gang å være borte hjemmefra.

I sommer ble han og samboer Elisabeth Sundnes foreldre til Ella.

- Det er tøft å være borte. Du merker at det er mer annerledes nå enn før. Vi klarer oss godt med Facetime. Men det skal bli godt å komme hjem igjen, sier Stjernen, som har rundt 200 reisedager i året.

Han presiserer at det overhodet ikke er noe han tenker på nå: Men - etter sesongen - kommer han til å sette seg ned og evaluere situasjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer