- Må ikke bli avhengige av Friend

- Nøkkelen blir å varriere spillet.

(Dagbladet.no): Rob Friend scoret begge målene da Molde hentet inn Lillestrøms 2-0-ledelse i den siste serierunden og fikk uavgjort med 2-2.

Når de to lagene møtes på nytt til søndagens cupfinale, blir nøkkelen til seier å ikke la Friend bli for viktig.

- Hvis vi bare slår langt, blir vi for forutsigbare. Dessuten er vi aller best når vi får ballen ned på bakken, mener Daniel Berg Hestad.

- Spesiell kamp

Midtbanekollega Magnus Kihlberg er enig.

- Faren er at vi slår for mye langt og blir for avhengige av Rob i angrepene våre. Han er en god spiller og et godt alternativt, men det blir viktig å varriere spillet, mener Kihlberg, som møter gamle lagkamerater søndag.

Svensken forlot Åråsen etter 2002-sesongen, og er nå kaptein i Molde.

- Det blir en spesiell kamp. Cupfinalen i seg sjøl er spesiell, og i tillegg møter jeg gamle kompiser, sier Kihlberg til Dagbladet.no.

VIKTIG: Høye Rob Friend er et naturlig oppspillspunkt når Molde skal angripe. Her gratuleres han for scoring i 4-1-seieren over Rosenborg av Toni Kallio (t.h.), Matej Mavric og Daniel Berg Hestad. Foto: Scanpix
VIKTIG: Høye Rob Friend er et naturlig oppspillspunkt når Molde skal angripe. Her gratuleres han for scoring i 4-1-seieren over Rosenborg av Toni Kallio (t.h.), Matej Mavric og Daniel Berg Hestad. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg har stor tro på at vi kan vinne denne kampen. Vi har hatt godt tak på dem i år, og dessuten synes jeg de så bedre ut tidligere i sesongen.

Eget spill

Berg Hestad mener kampen betyr mye for både klubben og byen.

- Vi har hatt noen tunge år, og det er viktig for supporterne å få en opptur. Bare det å komme til cupfinalen er stort, det største du kan oppleve som klubbspiller i Norge, men det blir ekstra bra om vi vinner.

- For å klare det, må vi få kampen inn i vår bane. Det må ikke bli som på Åråsen sist helg, hvor Lillestrøm stort sett styrte kampen. Hvis vi får til vårt spill, har vi gode muligheter, mener Berg Hestad.