- Må ikke ha ny spiss

ULLEVAAL (Dagbladet): Runar Berg feide inn Lyns framtidshåp fire minutter på overtid. Nå håper han på et vendepunkt. Og i motsetning til alle som skriker om en spiss, har Berg en annen oppfatning. - Vi må ikke ha det, sier han til Dagbladet.

Fordi:

- Det handler litt om hell også, sier Runar Berg. - Og at vi klarer å skape trøkk når sjansene byr seg. Og fordi vi scoret mange mål i treningskampene før sesongen, vet jeg at vi kan. Derfor håper jeg det poenget vi fikk her, kan være med på snu den negative trenden.

Atle Brynestad - mannen med Lyn-pengene - avstår fra å snakke om spissproblematikken. Trener Vidar Davidsen - som allerede én måned før seriestart annonserte kjøp - tar det litt videre.

- Vi vet hva vi leter etter, sier Lyn-treneren. - Vi har også vært i kontakt med folk. Men vi har ikke underskrevet noen papirer. Ennå.

Det Lyn lette etter i går kveld, var en scoring. Og den kom altså, helt til slutt. Til Stabæks store fortvilelse og sinne.

Fire overtidsminutter, og vel så det, var i overkant av hva de tolererte.

- Fryktelig surt, sier Martin Andresen. - Og veldig seint. Men det er vår egen feil. Vi scoret jo ikke på de mulighetene vi hadde etter pause.

I første omgang scoret Stabæk på den ene Martin Andresen fikk. Fra straffemerket. Da var det Lyn som følte seg snytt. Men det hjelper ikke å være banegod når det ikke er trøkk i avslutningene. Eller evner.

Kjetil Løvvik er fortsatt mannen som skal gjøre det for Lyn. Han var god fram til 16-meteren. Men innafor skjedde det et eller annet. Han mistet liksom alt.

- Bare det at Kjetil har fått igjen rykket og driven, gjør at jeg ser positivt på det, sier Vidar Davidsen. Det er et tegn på at formen er på vei.

- Men dere trenger en dimensjon til?

- Ja, vi trenger en mann som er sterk, og som kan vinne i lufta innenfor motstanderens 16-meter. Uten det har vi for få angrepsalternativer, sier Lyn-treneren.

Med andre ord:

Spissøket fortsetter.

<B>OPTIMIST:</B> Runar Berg scoret sitt første seriemål for Lyn i går. - Jeg håper poenget vi fikk her, kan være med på å snu den negative trenden, sier Berg.