- Må innrømme at jeg ikke ble imponert

Nils Arne Eggen har sett VIF, Stabæk og Brann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sjelden har mangelen på en opplagt gullkandidat vært klarere i Tippeligaen. De fleste eksperter mener seks lag kan være kapable til å vinne: Brann, Viking, Lillestrøm, Vålerenga, Rosenborg og Stabæk.

Nils Arne Eggen er ikke spesielt begeistret for tabelltipsene som florerer. Selv vil han ikke tippe utfallet verken i topp eller bunn, men han tror på en svært jevn sesong.

- Det å spå er jeg ikke glad i. Jeg uttaler meg bare om fotball jeg har sett, det har jeg bestandig hatt som prinsipp. Men det ser ut som det kan bli veldig jevnt. Alle kan ta poeng fra alle, og jeg blir veldig overrasket hvis noen rykker fra tidlig, sier Eggen til Dagbladet.no.

Tror på de unge

På spørsmål om hvordan Rosenborg ser ut foran seriestarten, innvilger han seg en god tenkepause.

- De ser solide ut, synes jeg, de har spilt jevnt bra og klarte seg bra mot Fiorentina. Men det scores litt lite mål, samtidig som det slippes inn lite. Det snur seg fort framover på banen.

- Hva tenker du om forsterkningene de har hentet?

- Miller har jeg ikke sett mye av, men både Jarstein og Demidov er spillere for både nåtid og framtid. Det er en bevisst satsing, såvidt jeg forstår. Rosenborg satser ungt og har nesten en tredel av Norges U21-lag. Det spørs hvor lang tid det tar før det setter seg, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer