Ski-VM 2021 - Halvor Egner Granerud:

Må isoleres etter dette bildet

Under ett døgn før Halvor Egner Granerud (24) fikk sin positive coronatest, ble han avbildet tett sammen med mediesjef Steinar Bjerkmann.

ISOLASJON: Etter at Halvor Egner Granerud testet positivt på coronaviruset, ble det kjent at også mediesjef Steinar Bjerkmann må i isolasjon. Her ser du hvorfor. Video: NTB / Bjørge Dahle Johansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OBERSTDORF/OSLO (Dagbladet): Halvor Egner Graneruds positive coronatest sendte sjokkbølger gjennom det norske hoppmiljøet onsdag morgen. Han har selv bekreftet at VM nå er over for hans del.

Granerud møtte pressen i Oberstdorf så seint som tirsdag. Da hadde han flere en-til-en-intervjuer med den oppmøtte pressen utendørs. Det ble også tatt bilder, hvor Granerud og Bjerkmann sto tett sammen, uten munnbind.

Maren Lundby var inne på pressetreffet før Granerud. Bjerkmann opplyser at de to utøverne var i samme rom i kort tid, og at avstand ble overholdt.

- Kan ikke svare

Sportssjef Clas Bred Bråthen møtte pressen onsdag morgen, da spurte Dagbladet hvorfor ikke avstand og munnbind ble overholdt på presseseansen tirsdag.

- Jeg kan ikke svare deg på det. Det eneste jeg kan si er at Steinar Bjerkmann er i isolasjon. Det er ikke noe myndighetene her har krevd, for tiden de var sammen var for kort, forklarer Bråthen.

- Veldig trist

Mediesjefen fikk selv spørsmål om hvordan han opplever dette.

- Jeg blir jo veldig trist på vegne av en fantastisk idrettsmann, person og venn - som har gjort en fantastisk sesong og så blir rammet i VM. Mine tanker går til Halvor, det er han som er her for å ta medaljer. Man blir jo satt ut, fordi man blir trist på andres vegne. Man blir veldig trist på andre vegne, forklarte mediesjefen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer