- Må jobbe mye for å bli som Solskjær

Matchvinner Hernandez smigres av sammenligningen.

RØD GLEDE: Som alltid feiret Javier Hernandez en scoring som om det var vinnermålet i en VM-finale. Men 2-1-målet mot West Bromwich var uhyre viktig, det også. Wayne Rooney ser ikke ut til å være særlig mindre begeistret. Foto:   REUTERS/Darren Staples
RØD GLEDE: Som alltid feiret Javier Hernandez en scoring som om det var vinnermålet i en VM-finale. Men 2-1-målet mot West Bromwich var uhyre viktig, det også. Wayne Rooney ser ikke ut til å være særlig mindre begeistret. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mot West Bromwich var han der igjen, Javier Hernandez.

«Chicharito» hadde vært på banen i et kvarter da han stanget inn 2-1 fra Wayne Rooneys hjørnespark, hans åttende scoring for sesongen.

At fem av dem har kommet som innbytter gjør sammenligningen med Ole Gunnar Solskjær stadig mer relevant - nordmannen har rekorden i antall innbytterscoringer i Manchester United (28).

En av dem som er glad i å snakke om likheten mellom de to er sir Alex Ferguson. Og han gjorde det igjen etter seieren mot West Bromwich i ettermiddag.

Hernandez selv mener imidlertid han har langt igjen før han tåler sammenligningen med nordmannen.

- Det er flott å høre det, og en god motivasjon for meg, men jeg vet at jeg må jobbe masse for å bli som ham, sier 22-åringen til MUTV.

Mange likheter Evnen til å komme fra benken og forandre et kampbilde er på langt nær det eneste Solskjær og Hernandez har til felles: Begge ser yngre ut enn fødselsattesten tilsier, begge ble hentet til klubben på et tidspunkt hvor de var helt ukjente for de fleste og begge har kliniske avslutterferdigheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer