Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Må kanskje legge mobilen i et låst skap

Landslagsproffer frykter at Stabæks sextweet inspirerer andre.

VIL UNNGÅ TULLEMELDINGER: Landslagsspillerne Espen Ruud og Henning Hauger frykter at Stabæk-jentenes sextweet kan skape inspirasjon blant lagkamerater. Det var Stabæks-spiller Guro Pettersens Twitterkonto som i går ble hacket av lagvenninner. Foto: Terje Bendiksby, Bjørn Sigurdsøn/ NTB Scanpix
VIL UNNGÅ TULLEMELDINGER: Landslagsspillerne Espen Ruud og Henning Hauger frykter at Stabæk-jentenes sextweet kan skape inspirasjon blant lagkamerater. Det var Stabæks-spiller Guro Pettersens Twitterkonto som i går ble hacket av lagvenninner. Foto: Terje Bendiksby, Bjørn Sigurdsøn/ NTB Scanpix Vis mer

HOTEL BRISTOL (Dagbladet): Stabæk-reservekeeper Guro Pettersen ble utsatt for en Twitter-spøk da hun glemte mobiltelefonen i garderoben i går kveld.

Tre lagvenninner benyttet muligheten til å overta Pettersens Twitter-konto, og meldingen som raskt fikk stor oppmerksomhet gikk som følger:

«Fikk faen ikke starte idag heller!! På tide å vise Øyvind Eide (Stabæk-trener, journ.anm.) noen av mine andre kvaliteter #kvinnefotball #sprebenano».

Meldingen resulterte også i at mannebladet FHM kom med tilbud til Pettersen.

Gjemme mobilen i skapet
Flere av spillerne på herrelandslaget som i morgen reiser til Sveits har fått med seg oppstyret, og tar ekstra forhåndsregler før avreise.

- Jeg har ikke opplevd noe slikt, og har dessverre ingen morsomme historier å fortelle. Jeg fikk med meg saken om Stabæk-jentene, og jeg må kanskje legge mobilen i et låst garderobeskap før kampene mot Sveits og Kypros, sier Alexander Søderlund til Dagbladet.

- Alle på landslaget er gode venner, og vi har fokus på det sportslige, men mellom kampene og øktene vet man aldri hva som skjer, sier Søderlund.

- Hvem i landslagstroppen kan finne på å sende en slik spøk?

- John Arne (Riise), Daniel (Braaten) eller Joshua (King) kanskje. De kan tulle litt, sier Søderlund.

Frykter lagkamerater
Tidligere Stabæk-spiller - og nåværende LSK-mann Henning Hauger frykter stuntet til Stabæk-jentene kan inspirere egne lagkamerater.

- Det er jo noen idioter i Lillestrøm også. Så jeg må passe på litt ekstra i framtida. Jeg har aldri opplevd tull med mobiltelefoner i garderoben, men det kan hende noen får ekstra inspirasjon, sier Hauger til Dagbladet.

OB-proff Espen Ruud sier han har opplevd at lagkompiser har brukt andres Facebook-konto.

- Det har skjedd med noen av lagkameratene mine i Danmark. Men det var Facebook som ble brukt, fordi Twitter ikke så populært blant spillerne. Jeg kan ikke si nøyaktig hva som ble skrevet, men det var ganske pinlig. Det gjelder å være litt morsom, men det skal samtidig ikke være for alvorlig, sier Ruud til Dagbladet.

Norge møter Sveits borte i VM-kvaliken fredag.

TRENTE I DAG: Landslaget gjennomførte trening i dag, og reiser til Sveits i morgen. Her er Bjørn Helge Riise (f.v.), Markus Henriksen, Tom Høgli og Magnus Wolff Eikrem på dagens trening.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
TRENTE I DAG: Landslaget gjennomførte trening i dag, og reiser til Sveits i morgen. Her er Bjørn Helge Riise (f.v.), Markus Henriksen, Tom Høgli og Magnus Wolff Eikrem på dagens trening. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer