Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Må klare seg uten VM-kometen i skjebnekamp

FFKs nye gullkalv feirer i Ghana.

GLITRET I U20-VM: Med sine åtte mål ble Dominic Adiyiah mesterskapets toppscorer da Ghana gikk til topps i U20-VM. Men han er ikke tilgjengelig når Fredrikstad i dag møter Odd Grenland til et meget viktig oppgjør. Foto: AFP PHOTO/CRIS BOURONCLE
GLITRET I U20-VM: Med sine åtte mål ble Dominic Adiyiah mesterskapets toppscorer da Ghana gikk til topps i U20-VM. Men han er ikke tilgjengelig når Fredrikstad i dag møter Odd Grenland til et meget viktig oppgjør. Foto: AFP PHOTO/CRIS BOURONCLE Vis mer

|||

Fredrikstad-spissen Dominic Adiyiah feirer Ghanas triumf i U20-VM i hjemlandet. Han er dermed uaktuell til mandagens eliteseriekamp mot Odd Grenland.

Adiyiah er trolig tilbake i Norge først fredag, skriver Fredriksstad Blad.

- Vi har pratet med Dominic, og han føler seg naturligvis småsliten etter et langt mesterskap. Han har ikke trent med oss på flere uker og ville uansett ikke vært aktuell for en plass i startelleveren mot Odd. I tillegg skal hele laget feires i kveld, og det er en opplevelse vi selvsagt ikke ønsker å ta fra ham, sier FFKs assistenttrener Joacim Jonsson til Fredriksstad Blad.

Adiyiah ble toppscorer i U20-VM med åtte scoringer og hjalp Ghana til en overraskende seier i mesterskapet. Brasil ble slått på straffer i finalen. I eliteserien har han bare vært i aksjon i fire kamper denne sesongen.

Flere utenlandske klubber har vist interesse for spissen, men FFK har foreløpig ikke mottatt noen bud.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media