- Må komme oss videre

Kobe Bryant er ferdig med krangelen med Shaq O'Neal, men ble bøtelagt i går.

Kobe Bryant sa i et intervju med ESPN at han savner mer støtte fra lagkameraten, 2,16 meter digre Shaquille O'Neal, i forbindelse med sexanklagene han har mot seg.

- Dersom jeg bestemmer meg for å forlate Lakers i slutten av sesongen, er Shaqs barnslige ego og sjalusi en stor årsak, sa Bryant.

I går bøtela klubben Bryant for uttalelsene. 25-åringen risikerer fengsel etter at han ble tiltalt for voldtekt mot ei 19 år gammel jente i Colorado.

I går sesongdebuterte Los Angeles Lakers med en 109-93-seier mot Dallas Mavericks. Bryant spilte ikke på grunn av en kneskade, men de nye Lakers-stjernene Gary Payton og Karl Malone gled fint inn mannskapet.

Bryant sluttet seg til lagkameratene på benken i starten av fjerde omgang, der han blant annet satt ved siden av O'Neal. Bildene tyder ikke på at de storkoste seg i hverandres selskap, men Bryant sa seg ferdig med saken da han møtte pressen.

- Dere får gjøre deres egne vurderinger. Jeg kommer ikke til å kommentere det. Vi må komme oss videre og vinne kamper. Shaq og jeg må også videre, være lagkamerater og vinne en ny tittel, sier Bryant ifølge AFP.

(Dagbladet.no)

LAGKAMERATER: Men Shaq (t.v.) og Kobe så ikke ut som perlevenner på benken.