Hammer Series, Stavanger:

– Må lære opp publikum

Folkefesten uteble under den første utgaven av Hammer Stavanger.

NYTT KONSEPT: Hammer Series-rittene baserer seg på et poengsystem, kontra vanlige ritt, hvor det er førstemann til mål som gjelder. FOTO: Simon Nessler, procycling.no
NYTT KONSEPT: Hammer Series-rittene baserer seg på et poengsystem, kontra vanlige ritt, hvor det er førstemann til mål som gjelder. FOTO: Simon Nessler, procycling.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (procycling.no): – Velon (interesseorganisasjonen bak Hammer Series) er veldig tydelige på at lagene må prioritere dette. Nå må noen av lagene gå noen runder innad, for de var ikke skarpe nok til å kunne kjempe om seieren, sier rittdirektør Roy Hegreberg og retter en pekefinger mot blant andre Alexander Kristoffs UAE Team Emirates.

På spørsmål om Kristoff føler laget selv har prioritert rittet, er han som vanlig ærlig.

– Jeg føler jo ikke det. Vi stilte jo ikke med et sykt sterkt lag, så da kan jeg ikke si at vi har satset for mye på det. Det krasjer med giroen og andre er på treningssamlinger. Det er litt hva laget prioriterer, sier hjemmefavoritten, som hadde med seg Sven Erik Bystrøm, Simone Petili, Oliviero Troia og Przemyslaw Niemiec.

– Litt forvirrende for publikum

Hegreberg har nettopp kommet i mål med den første utgaven av Hammer Stavanger, andre gang noensinne at Hammer Series-konseptet har blitt kjørt. Rammene kunne omtrent ikke vært bedre, med strålende sol og sommertemperaturer i Stavanger.

Noen stor publikumsfest ble det likevel ikke. procycling.no var tilstede ved mål og start samtlige tre dager, og en kan trygt si at det var langt flere folk i flere av tettstedene man kjørte gjennom i Tour des Fjords enn hva man så i storbyen Stavanger gjennom tre dager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer