- Må legge noen av tulletingene bak meg

Høiland kan Sandnes-debutere mot Viking i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Se og diskuter Sandnes Ulf - Viking i vårt fotballstudio klokka 19 i kveld.

(Dagbladet): Sandnes Ulf spiller i kveld sin første kamp i Tippeligaen - borte mot storebror og nabo Viking. Det kan samtidig bli et møte med gamleklubben for tidligere Viking-spiller Tommy Høiland (22).

- Det er alltid en spesiell følelse å møte gamleklubben. Men jeg legger det til side når kampen begynner, sier Høiland til Dagbladet.

Høiland har fortid i nettopp Viking, men valgte å gå til moderklubben Bryne i fjor i håp om mer spilletid i 1. divisjon.

Nå er han altså tilbake på øverste nivå etter overgangen til Sandnes Ulf tidligere denne måneden, men tenker ikke spesielt på at han skal vise Viking at han duger.

- Jeg har lyst til å vise meg fram i hver kamp jeg spiller.

- Ikke siste sjanse Høiland har en historie med uheldige episoder på grunn av et hett temperament. I februar i år ble han kastet ut fra en Bryne-trening etter at han skjelte ut lagkamerater og sparket til ting i frustrasjon over lagets dårlige prestasjoner.

Da han ble klar for Sandnes Ulf sa klubbens daglige leder Tom Rune Espedal til TV2.no at dette var Høilands «siste sjanse i toppfotballen» og at det var en vurdering spilleren selv var enig i.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer