- Må ofre tenna foran mål

Bjørnebye krever mer av spillerne.

(Dagbladet.no:) Én av de tingene Stig Inge Bjørneby vil fokusere på under treningsleiren på La Manga, er fandenivoldskheten foran mål.

Han vil at spillerne skal gi alt når det dukker opp en sjanse. Ballen skal inn, koste hva det koste vil.

- Vi skal bruke disse to ukene på å få opp fandenivoldskheten inne i 16-meterne. Spillerne må tore å ofre tanngarden for å få ballen i mål. Det må gnistre mer av oss, sier Bjørnebye til Fædrelandsvennen.

Færre dødballmål

Start-treneren har selv en fortid fra England, og der var det ingen kjære mor i boksen. Nå vil han overføre denne mentaliteten til hans gutter i Kristiansand.

- Nye tenner kan man alltids få kjøpt, sier han og ler.

Men ifølge Fevennen viser statistikken at Start scoret flere mål på dødballer for to år siden. Og det ler ikke Bjørnebye av.

- Når vi kommer til så mange innlegg som vi gjør, må vi bli flinkere til å omsette dem i mål. Dette skal vi derfor jobbe mye med fremover, sier Bjørnebye.

VIL HA TØFFERE SPILLERE: Stig Inge Bjørnebye ønsker at spillerne skal ofre seg mer foran mål. Foto: GORM KALLESTAD / SCANPIX
VIL HA TØFFERE SPILLERE: Stig Inge Bjørnebye ønsker at spillerne skal ofre seg mer foran mål. Foto: GORM KALLESTAD / SCANPIX Vis mer