<strong>KAMPENS PRESTASJON:</strong> Lars Haugen redder med loffen i andre periode og holder Norge i ledelsen mot Slovenia.Foto: CLAUDIO BRESCIANI / NTB scanpix
KAMPENS PRESTASJON: Lars Haugen redder med loffen i andre periode og holder Norge i ledelsen mot Slovenia.Foto: CLAUDIO BRESCIANI / NTB scanpix Vis mer

- Må opp noen hakk skal vi ha noe mer her å gjøre

Keeper-helten Haugen kritisk etter seieren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STOCKHOLM/OSLO (Dagbladet): Til tross for 3-1-seier i åpningskampen mot Slovenia var ingen av de norske gutta fornøyde med kampen. Seieren ble reddet av keeper Lars Haugen, som i tillegg til tomålsscorer Anders Bastiansen sørget for at Norge holdt unna for et sultent Slovenia.

- Vi vant kanskje ikke på stilpoeng i dag, så vi får være glade for at vi fikk med oss tre poeng i dag. Så får vi bare konstatere at vi må opp et par hakk om vi skal ha noe mer her å gjøre, sier Lars Haugen til Dagbladet.

- Vi får takke Lars for at det blir tre poeng her i dag, sier Anders Bastiansen til Dagbladet.

- Jeg syns vi starter bra og skaper mye, men så får de det målet på slutten av første periode. Det gir dem litt ekstra energi, og vi mister kanskje litt energi av det, fortsetter Bastiansen.

Resten av kampen var det nemlig Slovenia som var det beste laget, og heldigvis for Bastiansen og Norge spilte Haugen en strålende kamp.

Midt i andre periode sto den norske keeperen for kampens mest spektakulære prestasjon da han i liggende posisjon reddet et slovensk skudd med leggen.

Det var overhodet ikke meningen, skal vi tro keeperen.

- Jeg trodde han skulle gå innover og la meg over for å slå bort pucken med spaken, men han valgte å skyte i stedet, så det var litt flyt at han traff meg akkurat der. Det så jo bra ut, det så ut som om det var meningen, det er vel det viktigste det, ler Haugen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer