- Må sette Nannskog ut av spill

Viking har planen klar.

FARLIG MANN: Daniel Nannskog er mannen Viking mener må stoppes om de skal reise fra hovedstaden med poeng i sekken. Her fra en kamp mot Rosenborg tidligere i Vinter. 
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
FARLIG MANN: Daniel Nannskog er mannen Viking mener må stoppes om de skal reise fra hovedstaden med poeng i sekken. Her fra en kamp mot Rosenborg tidligere i Vinter. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIXVis mer

Følg Stabæk - Viking i vårt livesenter klokken 18.00!

(Dagbladet.no) Fredrik Berglund scorte fire mål mot Lillestrøm på onsdag, men Roger Nilsen og Viking frykter en annen svenske i dagens oppgjør mot fjorårets mestere.

- Det blir viktig å sette Nannskog ut av spill, vi har gjort det bra før og ønsker selvfølgelig å gjøre det i dag også, sier Roger Nilsen til klubbens hjemmesider.

Må eksperimentere
Trond Egil Bertelsen pådro seg sitt tredje gule kort i 4-2 seieren over Lillestrøm forrige helg. «Siddisene» har drillet Jørgen Horn og Vidar Nisja på plassen, men hvem som får plassen er usikkert.

- Vi må eksperimentere litt, og det blir spennende å se hvordan gutta utpå der løser det, sier Roger Nilsen.

Vidar Nisja er også usikker på hvem som får plassen.

- Det er ikke avgjort enda. Vi  prøver litt forskjellig, så det blir spennende å se hvem de velger til slutt.

- Må være skjerpet
Jan Jönsson forventer en tøff og tett kamp mot Viking.

— Viking er et disiplinert lag, kanskje særlig på bortebane, som vant sist kamp hjemme mot LSK. De har enkeltspillere som kan avgjøre, men det er først og fremst Viking som lag vi skal se opp for, sier Jönsson til Stabæk hjemmesider.

- Vi må være skjerpet for å stå i mot, og ikke slippe dem til for mange sjanser.

Lagene ligger på 7. og 8. plass på tabellen, med identisk poengsum. Vinneren av dagens oppgjør kan klatre opp til en midlertidlig fjerdeplass.