Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Må slå Rosenborg

Med ni mann igjen på banen, klarte Arsenal å sikre seg et svært viktig poeng mot PSV.

For med 1- 1 i Nederland, og 2- 2 på Lerkendal, har Arsenal muligheten til å avgjøre sin Champions League-framtid på egen hånd.

PSV Eindhoven er allerede klare for neste runde med sine ti poeng. Arsenal står med sju og Panathinaikos har seks. Det betyr at Arsenal er videre med seier over Rosenborg om to uker. Men de må vinne for å være sikre.

Sikret poeng

-  Vi kan fortsatt gå videre. Det er viktigst. Og i dag viste vi at vi virkelig ønsker å klare det, sier Thierry Henry til Sky Sports.

Han sikret det ene poenget i går med sin scoring etter 31 minutter.

Det ble ingen lett kamp for et Arsenal-lagpå tomgang. PSV sjokkåpnet med scoring av André Oijer etter bare åtte minutter. Arsenal-forsvaret virket fryktelig sløve på Mark van Bommels corner. Ingen fulte Oijers løp igjennom 16-meteren, og han fikk gå opp helt alene og stange inn 1- 0.

To røde

Lauren og Patrick Vieira gjorde det vanskelig for sine lagkamerater ved å pådra seg to gule kort hver. Lauren forlot banen etter 65 minutter, mens Vieira måtte av i det 78.

12 minutter med spill 11 mot 9 ga PSV en utmerket mulighet til å avgjøre kampen, men hollenderne virket fornøyde med uavgjort og avansement.

Og da Thorstein Helstad fikset 2- 2 i Trondheim, holdt 1- 1 i massevis for Arsenal også.

For samtlige i London tror Rosenborg blir rundspilt på Highbury 7.desember.

TAR RBK: Arsène Wenger ba Thierry Henry og de andre Arsenal-spillerne sikre uavgjort mot PSV, for 7.desember skal det bli tre poeng mot Rosenborg.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media