Må slå United

John Arne Riise tror Champions League-plassen ryker uten tre poeng på Old Trafford.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fire lag truer Liverpools fjerdeplass i ligaen med fire kamper igjen.

Ryker plassen blir det ikke Champions League på Anfield til høsten. Riise tror lørdagens oppgjør mot Manchester United blir skjebnesvangert.

- Vi har ingen lett sesongavslutning, og vi vet vi må spille godt for å havne der vi ønsker. Manchester United er trolig den tøffest kampen du får i ligaen. Ingen regner med at vi skal vinne lørdag, så kanskje det slår positivt ut for oss. Vi skal dra dit for å skaffe oss riktig resultat, sier Riise til Liverpools hjemmeside i dag.

Ved siden av United skal de rødkledde møte Middlesbrough, Birmingham og Newcastle.

- Jeg tror vi trenger fire seirer. Hvis ikke så må vi helt sikkert ha tre seirer og en uavgjort. Vi tåler ikke flere tap, sier Riise.

For tre år siden dunket Riise inn et fantastisk frispark mot United. Noe slikt gjentar han gjerne.

- Folk snakker alltid om målet jeg scoret mot Man United i min første sesong. Sannheter en at jeg ikke har gjort noe sånt igjen på en stund. Jeg har ikke scoret ennå denne sesongen, og det er skuffende. Men det som teller denne helga er resultatet, ikke hvem som scorer.

SATSER PÅ FIRE STRAKE:</B> John Arne Riise tror Liverpool må vinne de fire siste kampene i sesongen for å sikre plassen i Champions League.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer