- Må snu snart

Fire tap på rad er uvant kost for Arsenal. Søndag skal Fulham få svi.

Skadelista - runde 12!

Årets Arsenal-utgave virket nærmest uslåelige i starten av sesongen. De røde og hvite virket så solide at mange allerede delte ut ligagullet til London-klubben.

Men etter fire strake tap har mye endret seg. Arsenal har fire poeng opp til Liverpool i ligaen og kan takke den gode starten for at de er videre i Champions League.

Søndag spiller laget mot London-rival Fulham. Et Fulham-lag som slo Dinamo Zagreb 3-0 på bortebane i UEFA-cupen i går.

Snakk om tid

Fredrik Ljungberg er blant dem som fnyser av de som snakker om Arsenal-krise.

- Noen kommer til å få seg en real backlash. Det er bare et spørsmål om tid før målene renner inn igjen, sier Ljungberg til avisa The Sun.

Svensken innrømmer at det har vært et par skuffende uker for Arsenal-gutta. Fire tap på rad er nesten for ille til å være sant.

- Jeg har sannsynligvis tapt fire kamper på rad en eller annen gang i karrieren, men jeg kan ikke huske når, sier Ljungberg.

Men han er ikke redd for at laget har glemt å vinne.

- Nøkkelen for oss er å ikke tenke for mye på hva som har gått galt.

- Spiller god fotball

Heller ikke kaptein Patrick Vieira ser noen grunn til å få panikk.

- Vi spiller fortsatt god fotball, og det er grunnen til at jeg er hundre prosent sikker på at dette skal snu seg. Det stemmer at det bør skje snart, men det vil skje, sier franskmannen.

Landsmann og Fulham-sjef Jean Tigana er blant dem som veldig gjerne ser at Arsenals tapsrekke blir forlenget. I går kunne han og laget juble for seier i Zagreb. Uten tvil en stor kveld for Fulham-gjengen, men Tigana drømmer om noe større.

- Hvis du spør meg om dette er vårt beste resultat, så svarer jeg nei - jeg håper det kommer på søndag. Jeg har aldri tatt et eneste poeng mot Arsenal, sier den tidligere franske storspilleren.

Skadelista - runde 12!

(Dagbladet.no)

FIRE STRAKE TAP:</B> Ikke bare moro å være Arsenal-spiller om dagen. Her er Fredrik Ljungberg, Patrick Vieira og David Seaman tilskuer til Dortmund-jubel. Foto: SCANPIX/REUTERS