Må takle kunstgress for å sikre EM-spill

- Vi vet hva vi går til, forsikrer Rio Ferdinand.

De engelske landslagsspillerne vil ikke fokusere på kunstgressforholdene i Moskva mot Russland onsdag. En seier er gull verdt og sender England til EM.

Fram mot kampen har det vært mye fokus på at det skal spilles på kunstgress, men Rio Ferdinand forsikrer om at lagkameratene hans ikke er bekymret.

- Vi har trent på kunstgress de siste dagene, så vi vet hva vi går til. Vi skal bare spille vårt spill, sier Ferdinand, som ankom sammen med resten av landslaget til et snøfylt Moskva mandag kveld.

- Russland har mer erfaring fra banen i Moskva. Likevel mener jeg vi har kvalitetene slik at vi vinner denne kampen, legger han til.

For vinner England den meget viktige kampen mot Russland, er laget kvalifisert til neste års EM. Også et uavgjortresultat gir engelskmennene et bra utgangspunkt. Et tap, derimot, setter EM-sluttspillet i fare.

Kroatia leder gruppen med 26 poeng med England på plassen bak (23 poeng). Russland innehar tredjeplassen på 18 poeng. Taper Russland onsdag, vil Kroatia, som ikke spiller den dagen, være klar for sluttspillet.

(NTB)

KLAR FOR KUNSTGRESS: Rio Ferdinand (i midten) lar seg ikke skremme av at England må spille på kunstgress i et snøfylt Moskva. Foto: ANDY RAIN/EPA/SCANPIX
KLAR FOR KUNSTGRESS: Rio Ferdinand (i midten) lar seg ikke skremme av at England må spille på kunstgress i et snøfylt Moskva. Foto: ANDY RAIN/EPA/SCANPIX Vis mer