Dagbladets oddsekspert:

Må tatovere Solskjærs ansikt på kroppen

Manchester United-supporter Tor Henrik Stensland gikk høyt ut på Twitter og var helt sikker på at laget hans ikke skulle gå videre i Champions League. Nå må han tatovere ansiktet til Ole Gunnar Solskjær på kroppen.

TWITTER-MELDING: Dagbladets oddsekspert Tor Henrik Stensland må tattovere Solskjærs ansikt på kroppen etter en vågal Twitter-melding under Champions League-kampen mellom Manchester United og PSG. Video: Kristoffer Løkås Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Mamma og pappa ble ikke veldig fornøyde. De er på stranda i Thailand og er rimelig sure, sier Tor Henrik Stensland dagen etter at Manchester United har slått Paris Saint-Germain ut av Champions League.

Foreldrene hans var ikke misfornøyde med at Ole Gunnar Solskjær sto for en stor bragd i går, da hans Manchester United slo PSG 3-1 og dermed tok seg videre til Champions League-kvartfinale på bortemålsregelen, men fordi sønnen skrev denne Twitter-meldingen før kampstart:

Tweeten er basert på United-supporternes sang der de synger «Ole's at the wheel, tell me how good does it feel».

Stensland har startet en Spleis-aksjon der folk kan gi penger for å støtte finansieringen av tatoveringen med Ole Gunnar Solskjærs ansikt på. Et eventuelt overskudd på spleiselaget går til Kreftforeningen.

United-fan

Stensland er United-fan selv og hadde ingen tro på avansement. Derfor la han ut det han selv omtaler som en «keitete tweet».

- Jeg tenkte at det var så utrolig liten mulighet for at United skulle gå videre. Norsk Tipping hadde 1,03 i odds på PSG-avansement. United hadde ti skader og masse unggutter på benken. Det kunne ikke gå, sier han til Dagbladet.

Da Marcus Rashford satte inn det avgjørende 3-1-målet på overtid var det en litt ambivalent opplevelse for Stensland der han så kampen hjemme på Løren.

- Først var jeg veldig fornøyd i 10-15 sekunder. Så skjønte jeg hva som nå kommer til å skje da Twitter-varslene eksploderte. Da datt jeg inn i en mild depresjon. Men nå går det fint.

- Du kommer til å gjennomføre?

- Ja. Jeg må jo det. Nå har jo «hele Twitter» sett det, så jeg har ikke noe valg. Tatoveringen kommer mest sannsynlig til å være på utsida av låret. Det er nok mest aktuelt.

- Hvilke type reaksjoner har du fått?

- Mange synes det er morsomt. Dette blir artig å fortelle til barna om noen år.

Tatoveringen kommer for øvrig mest sannsynlig på plass i slutten av mars.

Kvartfinaleklare

I tillegg til Solskjærs United er Tottenham, Porto og Ajax klare for kvartfinale i Champions League.

De fire siste 1/8-finalene spilles neste uke.

Da møtes Barcelona og Lyon (0-0 etter første kamp), Liverpool og Bayern (0-0), Juventus-Atlético (0-2) og Manchester City-Schalke 04 (3-2).

Kvartfinalene trekkes 15. mars.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer