Brødrene Ingebrigtsen:

Må trekke seg fra lag-EM

Jakob og Filip Ingebrigtsen ble stoppet av flytrøbbel.

MÅ TREKKE SEG: Brødrene Jakob (t.v) og Filip Ingebrigtsen må trekke seg fra lag-EM etter at flyet deres ble kansellert lørdag morgen. Her er de to avbildet under NM i friidrett i fjor sommer. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
MÅ TREKKE SEG: Brødrene Jakob (t.v) og Filip Ingebrigtsen må trekke seg fra lag-EM etter at flyet deres ble kansellert lørdag morgen. Her er de to avbildet under NM i friidrett i fjor sommer. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Brødrene Filip og Jakob Ingebrigtsen, samt Camilla Ziesler må trekke seg fra lag-EM i Finland etter at flyet deres ble kansellert.

- Air Berlins rute AB8561 fra Zurich til Berlin, med avgang 06:20, ble i dag kansellert. Det betyr at Filip og Jakob Ingebrigtsen, samt Camilla Ziesler ikke kommer seg til European Team Championships i Vaasa, opplyser Norges Friidrettsforbund (NFIF) i en uttalelse

- Vi har vært i kontakt med dem. De skulle ha reist fra Zürich klokka 6.20, men nå sitter de igjen i Sveits, sier kommunikasjonsrådgiver Morten Olsen i friidrettsforbundet til Dagbladet.

- Det er en fortvilet situasjon. Vi sto opp og kjørte til Zürich klokken 02.30 i natt. Da utøverne skulle sjekke inn fikk de bare beskjed om at flyet var innstilt. Noen forklaring har vi ikke fått, sier trener og pappa Gjert Ingebrigtsen til VG.

NFIF er nå i dialog med det europeiske friidrettsforbundet (EA) i et forsøk på å få på plass reserver for de tre utøverne.

Det er høyst usikkert om de får til. Den endelige lista over deltakere måtte være på plass ett døgn før konkurransen, altså i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer