Må ut med 62 000 for homohets

Stortalent felt av tvitring.

PRØVDE SEG: Ravel Morrison (t.h) har vært oftere i retten enn i en A-lagstrøye. Her mot Aldershot i ligacupen, for Manchester United. Foto: AP/Tom Hevezi
PRØVDE SEG: Ravel Morrison (t.h) har vært oftere i retten enn i en A-lagstrøye. Her mot Aldershot i ligacupen, for Manchester United. Foto: AP/Tom HeveziVis mer

(Dagbladet): 19-årige Ravel Morrison har fått sin første bot fra det engelske fotballforbundet, skriver Daily Telegraph.

Midtbanespilleren forlot Manchester United for West Ham  i janiar men havnet straks i trøbbel og ble siktet av FA for homohets på twitter.

Tenåringen brukte ordet «faggot» i en tweet han seinere slettet.

Nå er han bøtelagt for tastingen, FA har gitt ham en bot på 7000 pund (62 000 kroner). Morrison innrømmet forholdet og fikk i tillegg en advarsel om framtidig oppførsel.

Stortalenet har til gode å debutere for West Ham, men i United var han regnet som et av klubbens største talenter på lang, lang tid.

Han ble solgt da han nektet å skrive under en ny kontrakt på Old Trafford, han kunne gått gratis fra ligamesterne til sommeren. Tvitringen er langt fra første gang unggutten vikler seg inn i problemer.

To dager etter Uniteds seier i juniorcupen i fjor sommer måtte han stile i retten, anklaget for å ha kastet kjærestens mobil under en krangel.

Han har fått en betinget dom på ett år, etter at han innrømmet trusler. Og to ganger er han blitt pågrepet av politiet, mistenkt for vold.

United-sjef Alex Ferguson mente 19-åringen krevde for mye penger før han ble solgt i januar.

- Han stiller urealistiske krav, sier United-manageren.