Må utsette fotballkamp på grunn av bombetrusselen på Værnes lufthavn

Og Rosenborg-spillerne sitter fast i Bodø.

STANSET FLYTRAFIKKEN: Politiet har evakuert terminalen på Trondheim lufthavn Værnes på grunn av en melding som ble sendt til flyplassen. 
Foto: Tor Aage Hansen / NTB Scanpix
STANSET FLYTRAFIKKEN: Politiet har evakuert terminalen på Trondheim lufthavn Værnes på grunn av en melding som ble sendt til flyplassen. Foto: Tor Aage Hansen / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Trondheim lufthavn Værnes ble i dag evakuert etter at noe i dag tidlig ringte inn en bombetrussel. Ifølge NTB er 1000 personer evakuert.

Evakueringen berører også flere fotballkamper.

Rosenborgs andrelag spiller i Oddsenligaen, og var i dag på vei til Oslo for å møte KFUM Oslo, men nå er kampen utsatt på ubestemt tid etter at spillerne ble sittende fast i Trondheim, skriver Rosenborg på sine nettsider.

Evakueringen påvirker også spillerne på Rosenborgs a-lag, som i går spilte kamp mot Tromsø på Alfheim. De sitter nå og venter i Bodø på at flyplassen i Trondheim skal åpne igjen.

- Ikke så mye å gjøre med det. Vi får bare vente og se hva som skjer, sier Tore Reginiussen til adressa.no.

Lillestrøm 2 skal møte Tangmoen i Oddsenligaen i kveld, men også den kampen står i fare for å bli utsatt.

- Det er usikkerhet om det blir LSK2-kamp mot Tangmoen i kveld på grunn av bombetrussel mot Værnes. Vi kommer tilbake med mer, skriver Lillestrøm på twitter.

Flyplassen er nå åpen igjen.