- Må være alvorlig, for han kan ikke gå

Cole skadd da Chelsea vant.

(Dagbladet.no:) Chelsea - Blackburn 3-0. Det var et skår i trepoengsgleden for Chelsea at Ashley Cole pådro seg en kraftig smell onsdag kveld.

Manager José Mourinho bekrefter at England-backen er alvorlig skadd.

- Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men det må være alvorlig, for han kan ikke gå, sier Mourinho.

Cole ble skadd i kneet, og Chelsea-sjefen sier de vil vite mer om noen dager, når det er skikkelig undersøkt. Men han kommer trolig til å miste helgas kamp, og Englands landskamp mot Spania til neste uke.

Full kontroll

Morten Gamst Pedersen og Blackburn ble statister på Stamford Bridge, skriver NTB.


Didier Drogba trengte bare seks minutter på å skyte de regjerende ligamesterne foran. Hjemmelaget fortsatt å skape sjanser, men slet med å doble ledelsen.

I stedet kunne Matt Derbyshire utlignet, men hans avslutning ble rensket unna av Ricardo Carvalho. En typisk høyrebeinskanon fra Frank Lampard ordnet 2-0 midtveis i 2. omgang. Da forsvant Blackburns håp om poeng.

NY SMELL FOR CHELSEA: Ashley Cole ble skadet mot Blackburn. Foto: EPA
NY SMELL FOR CHELSEA: Ashley Cole ble skadet mot Blackburn. Foto: EPA Vis mer

Salomon Kalou bredsidet inn 3-0 på overtid. Verre for Chelsea er at venstrebacken Ashley Cole trolig blir ute i lang tid med en kneskade. Landslagsbacken måtte ut etter 55 minutters spill.

Roser Sjevtsjenko

Chelsea så ut til å ha glemt tapet mot Liverpool. I tillegg virker laget mer harmonisk enn på lenge. Andrej Sjevtsjenko startet kampen og så for en gangs skyld pigg ut i den blå drakten.


Han og manager José Mourinho tok hverandre hjertelig i hånden da ukraineren ble byttet ut seks minutter før slutt.

- Han var aggressiv og alltid en trussel. Han kjempet hele tida. Dette var helt klart hans beste kamp for oss så langt, sier Mourinho om Sjeva.

- HANS BESTE KAMP: José Mourinho mener Andrej Sjevtsjenko spilte sin beste kamp i Chelsea-drakta.