«Må være ego»

KLEKKEN (Dagbladet): Frode Andresen har ikke etterlevd to av landslagets spilleregler. 27-åringen trener derfor for seg sjøl om dagen. - Jeg er glad til. Nå kan jeg gjøre som jeg vil, sier Andresen til Dagbladet.

Da Erlend Slokvik tok over som landslagssjef i vår, satte han opp 10 regler som gikk på hvordan laget skulle fungere og jobbe sammen. Nå er ikke Andresen med på landslagssamlingene fordi han har brutt to av de 10 «budene»: 1) Han sier ikke nok. 2) Han går sine egne veier - trener ut over det som som er satt opp uten at han sier fra. - Det første kan jeg ikke gjøre noe med. Personligheten min er slik. Jeg har aldri vært en som sier mye. - Når det gjelder å gå mine egne veier uten å melde fra, har det skjedd én - toppen to - ganger i høst. Så jeg forstår ikke helt kritikken, sier Andresen.

På rulleski

Landslagssjef Erlend Slokvik og Andresen har funnet ut at det beste for begge parter er at Andresen jobbet på egen hånd i oktober og november.

  • Andresen og samboer Gunn Margit Andreassen var derfor ikke på plass da resten av landslaget kom til snøsamling på Lillehammer i går. I stedet tok de rulleskia i bruk hjemme på Klekken utenfor Hønefoss. - Jeg trener hardere enn de andre når jeg trener. Det er min måte å gjøre det på, sier Andresen.

VM-gull

- Er det en vanskelig balansegang å bidra til fellesskapet samtidig som en tenker på seg sjøl? - Jeg må tenke på meg sjøl. Det er ikke blåkors en driver heller. - Er du ego? - Alle på skiskytterlandslaget er litt ego. Vil man bli best, må en være ego, sier Andresen.

  • Målene hans for sesongen er VM-gull og flest mulig enkeltseire i v-cupen. FRODE ANDRESEN # UTENFOR LANDSLAGET: Frode Andresen er glad han ikke trener med landslaget. # Foto: JON T. HELLGREN HANSEN 223,1> «Må være ego» «Må være ego» # # KLEKKEN (Dagbladet): Frode Andresen har ikke etterlevd to av landslagets spilleregler. 27-åringen trener derfor for seg sjøl om dagen. - Jeg er glad til. Nå kan jeg gjøre som jeg vil, sier Andresen til Dagbladet. # Av HALVOR H. BYFUGLIEN # Da Erlend Slokvik tok over som landslagssjef i vår, satte han opp 10 regler som gikk på hvordan laget skulle fungere og jobbe sammen. Nå er ikke Andresen med på landslagssamlingene fordi han har brutt to av de 10 «budene»:

1) Han sier ikke nok.

2) Han går sine egne veier - trener ut over det som som er satt opp uten at han sier fra.

- Det første kan jeg ikke gjøre noe med. Personligheten min er slik. Jeg har aldri vært en som sier mye.

- Når det gjelder å gå mine egne veier uten å melde fra, har det skjedd én - toppen to - ganger i høst. Så jeg forstår ikke helt kritikken, sier Andresen.

På rulleski


Landslagssjef Erlend Slokvik og Andresen har funnet ut at det beste for begge parter er at Andresen jobbet på egen hånd i oktober og november.
  • Andresen og samboer Gunn Margit Andreassen var derfor ikke på plass da resten av landslaget kom til snøsamling på Lillehammer i går. I stedet tok de rulleskia i bruk hjemme på Klekken utenfor Hønefoss.

- Jeg trener hardere enn de andre når jeg trener. Det er min måte å gjøre det på, sier Andresen.

VM-gull


- Er det en vanskelig balansegang å bidra til fellesskapet samtidig som en tenker på seg sjøl?

- Jeg må tenke på meg sjøl. Det er ikke blåkors en driver heller.

- Er du ego?

- Alle på skiskytterlandslaget er litt ego. Vil man bli best, må en være ego, sier Andresen.

  • Målene hans for sesongen er VM-gull og flest mulig enkeltseire i v-cupen.

<B>UTENFOR:</B> Frode Andresen er glad han ikke trener med landslaget.