Ski-VM 2021: De norske jentene med brutalt Sverige-svar etter stafettseier:

- Må være kjipt å bli slått av en B-nasjon

De norske jentene var nådeløse etter å ha knust svenskene på stafetten.

BRUTALT SVAR: De norske jentene slo knallhardt tilbake mot de svenske stikkene etter å ha vunnet stafetten. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BRUTALT SVAR: De norske jentene slo knallhardt tilbake mot de svenske stikkene etter å ha vunnet stafetten. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Alt om VM

OBERSTDORF/OSLO (Dagbladet): Torsdagens stafett var spådd å bli en jevn batalje mellom Norge og Sverige. Men det ble det aldri.

Svenskene forsvant fra gullkampen allerede på den første etappen, og de norske jentene økte forspranget for hver meter som gikk. Til slutt kom svenskene i mål til en 6. plass, et godt stykke ut i den norske gullfeiringen.

I forkant av stafetten har svenskene bydd opp til ordkrig. Frida Karlsson mente at Sverige hadde to stafettlag som kunne slå Norge i VM. Kommentator i svenske Expressen, Thomas Petterson, sa Norge var en B-nasjon etter sprinten og før stafetten var han glad han ikke var norsk.

Det har ført til steile fronter mellom det norske og svenske laget. Derfor smakte stafettseieren i år ekstra godt.

- Hvor deilig er det å slå svenskene etter at de har vært litt «kaxige»?

- Det gjør det enda morsommere. At de har meldt seier, og så er det vi som kommer og tar gullet. Det er drømmescenario, sier Tiril Udnes Weng til Dagbladet.

- Vært i overkant

Hun har fått med seg svenskenes stadige stikk mot nordmennene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer