- Må vinne i Lotto for å score

Svensk landslagsspiller hånet lagkameratene på TV.

Som lagkaptein burde man kanskje forvente at Patrik Andersson er en samlende figur i den svenske klubben Malmö FF. Men på treningen i dag spørs det om lagkameratene er særlig blide på mannen med 96 A-landskamper for Sverige.

Etter nok en kamp uten scoring - 0-0 mot Sundsvall - kom nemlig Andersson med følgende kraftsalve i et intervju med Canal plus:

- Jeg vet ikke hvordan vi skal score mål. Det er dessverre ikke mitt bord. Først må vi kanskje vinne i Lotto så vi kan få noen klassespillere til klubben, sa han ifølge Aftonbladet.

Til Expressen tar Andersson dessuten et oppgjør med spissen Niklas Skoog, som han mener har vært langt under pari denne sesongen. Skoog var toppscorer i allsvenskan i fjor.

- Vi har en rendyrket angriper, og han har ikke vært god. Vi trenger en ny klassespiller om vi skal ta gull, sa den tidligere Bayern Munchen- og Barcelona-forsvareren.

I dag får Andersson kritikk for utspillene sine.

- Det er ikke akkurat det første man burde si. Fotball er et lagspill, er det ikke? Han burde ha formulert seg på en annen måte, spesielt siden han er lagkaptein, sier den gamle storspilleren Glenn Hysén til Aftonbladet.

<B>I TRØBBEL:</B> Patrik «Bjärred» Andersson sliter etter å ha slengt med leppa om lagkameratene.