Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Må vinne ligaen eller Champions League

Ellers er Chelsea-trener Avram Grant ferdig.

(Dagbladet.no): Barnsley-spiss Kayode Odejayi nikket Chelsea ut av FA-cupen lørdag.

I dag innrømmer Chelsea-manager Avram Grant at han er nødt til å vinne et trofé for rubelmilliardær Roman Abramovitsj innen sesongslutt.

Det skriver The Guardian. Og Grant har bare to sjanser igjen.

To trofeer igjen

I Champions League er Chelsea i kvartfinalen. I ligaen er laget åtte poeng bak Arsenal, med to kamper mindre spilt.

- Jeg aksepterer det. Når jeg er ansvarlig for laget, og når mitt lag taper mot Barnsley, så kommer det mye negative ting ut av det. På den annen side, vi har to store trofeer igjen å slåss om. Jeg konsenterer meg om de, ikke andre ting. Men dette er en stor skuffelse, sier Grant.

Chelsea-treneren samlet spillerstallen til krisemøte i går, han ville finne ut hvorfor 10 landslagsspillere ikke klarte å knekke vesle Barnsley.

Neste oppgave blir Derby onsdag, seinere i uka trekkes motstander i Champions League.

TO TAPT, TO IGJEN: Chelsea-sjef Avram Grant er klar over kravene som stilles til han av eier Abramovitsj. Foto: Scanpix/Afp
TO TAPT, TO IGJEN: Chelsea-sjef Avram Grant er klar over kravene som stilles til han av eier Abramovitsj. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

- Vi har snakket om Champions League før, og vi skal gjøre vårt beste for å vinne den. Når du ser deg rundt i garderoben vår, så har vi stjernespillere som kan gjøre det. Jeg tror Barnsley blir glemt dersom vi vinner Champions League, sier spiss Nikolas Anelka til The Times.

Taktikken riktig?

Mot Barnsley manglet Frank Lampard og Didier Drobga, de var ute med skader. Men Anelka spilte, og han velger å ta skylda sammen med lagkameratene.

- Taktikken var riktig, kritikken bør spillerne få. Dette handler ikke om treneren. Vi gjorde ikke det vi skulle. Vi vet media går etter manageren, men som spiller vet du når du har spilt bra eller ikke, sier Anelka.

NIGERIANSK BARNSLEY-HELT: Kayode Odejayi hadde ikke nettet siden september, mot Scunthorpe, før spissen scoret mot Chelsea.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media