- Må vinne trofé med England

Sven Göran Eriksson snakket i dag for første gang som engelsk landslagsjef. - Min største utfordring, sier Erikson mens assistent Tord Grip tror de må vinne VM-gull for å bli akseptert. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Lazio-trener Eriksson tar over offisielt 1. juli neste år. I dag stilte han opp for pressen og det engelske folk i St. Albans.

- Jeg har gått en god skole i Italia de siste årene. Der er det ikke lett når ting går dårlig. Dette blir mitt livs største utfordring, sier Eriksson.

Eriksson føler seg beæret som Englands første utenlandske landslagssjef. Han føler han ikke kunne si nei til utfordringen.

I mars og juni spiller England VM-kvalik og Eriksson håper å kunne lede laget i kampene. I mellomtida er tidligere Norge-trener Tord Grip hans øyne og ører i England.

Grip er mer nervøs for oppgaven enn Eriksson.

- Vi vet vi må vinne respekten til det engelske folket. Den eneste måten å gjøre det på er å hente hjem et trofe, sier Grip og innrømmer at han og Eriksson ikke har gitt opp håpet om å få England til VM i 2002.

- Det er ikke umulig. England har tross alt bare spilt to kvalifiseringskamper, sier Grip.

I Italia får Eriksson støtte av Roma-sjef Fabio Capello. Han mener alle verdens trenere er misunnelige på svensken.

Og i Sverige er også optimismen høy på vegne av Eriksson. Sju av 10 svensker er sikre på at Eriksson kan redde det engelske landslaget, viser en meningsmåling hos Aftonbladet.RONNY JOHNSEN og Roy Keane er begge friskmeldte og klare til Premier League-oppgjøret mot Coventry lørdag. Johnsen har hatt problemer med ankelen, mens kaptein Keane var ute med strekk. BJØRN OTTO BRAGSTAD får enda en konkurrent i Derby-forsvaret. I går hentet manager Jim Smith backen Lillian Martin fra Marseille. Nå vil Smith ha Milan-stopper Taribo West til Pride Park. - Vi vil ha ham på lån ut sesongen, sier Smith.LIVERPOOL-SJEF Gerard Houllier synes det var helt greit av Emilie Heskey ble utvist mot Chelsea i går. - Kanskje han har lært leksa nå. Han kan ikke tillate seg å bli provosert, sier franskmannen. Liverpool vant uansett kampen 2-1.CEDRIC ROUSSEL ble båret ut da Coventry slo Southampton på overtid i går kveld. I dag raser Coventry-manager Gordon Strachan mot Saints-back Jason Dodd, som rygget inn i Roussel mens spissen var i lufta. - Jeg har sagt lenge at noen kommer til å bli skadd, men jeg trodde ikke Cedric ville bli den første, sier Strachan. Roussel landet på nakken og ligger fortsatt på sykehus i dag.DAVOR SUKER søksaker Sevilla. Den West Ham-spissen mener klubben skylder ham omlag 2,5 mill. kroner etter at kroaten spilte i Spania for fire år siden.LEICESTER skal bygge nytt stadium. For drøyt 100 mill. kroner skal klubben kjøpe ei tomt der en ny arena skal ligge. Ifølge planene vil banen ta 32 000 tilskuere. Foreløpig vet ikke klubben hva den skal gjøre med dagens hjemmebane, Filbert Street. Leicester gikk med sju mill. kroner i overskudd i fjor.BRADFORD-FORMANN Geoffrey Richmond ligger fortsatt på sykehus etter at han kollapset under cupkampen mot Newcastle i går. Det var fryktet at han hadde fikk et hjerteinfarkt etter 3-4-tapet, men det avkreftes i dag. - Han sov godt i natt og skal ta flere tester i dag, sier Bradford-direktør Shaun Harvey.

  • Kilder: AP, Optasoccer, Teamtalk og BBC.